Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen típusú motort válasszak?

Milyen típusú motort válasszak?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó hogy én 1 155 cm, 35 kg 14/F vagyok.

Motort szeretnék venni és mindenképpen hasonlóan nézzen ki mint a Cross motor vagy pl az Enduro meg az ilyen motorok tetszenek :) (a legjobb az lenne ha valami Enduro mert most azok nagyon tetszenek de igazából jó lenne más típus is)

Ti milyen típust ajánlatotok amiről leér a lábam (jó azért növésben vagyok ezért ha éppen csak az is jó) és amit el is bírok.

Azt minden képpen tudni kell még hogy max 50 cm3 lehet és használtan 100-200 ezer között lenne rá pénzem?

Ti mit ajánlotok milyet vegyek, esetleg ha linket is tudnátok azt nagyon köszönöm....

Minél több választ kérnék hogy tudjak válogatni.

2010. szept. 15. 17:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
tökmind1 mert enduro még úgy sem tudnád biztosnágban megtartani sztem de próbálj ki egyet havertól kérd el. ha nem megy akk marad a simson.
2010. szept. 15. 20:28
 12/22 anonim ***** válasza:

Megint az első vagyok.

A 60 kilót nem viccből mondtam, 40 kiló és mondjuk egy Derbi Senda elég rossz párosítás.

Az első héten elbuksz vele az tuti

2010. szept. 15. 20:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Oké de akkor kérem ajánljatok vmilyen motort ami hasonlít a Cross-ra és nem túl nagy meg nehéz...
2010. szept. 15. 20:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Jók a kis 4T pitbike-ok. Raksz rá egy fejidomot, és kész. 200-ból lehet venni újat.
2010. szept. 15. 21:15
 15/22 anonim ***** válasza:
Ja. Pitbike kicsit illegal, de a legmegfelelőbb opció. Úgy a fasza, hogy szerzel egy 50-es meg pl egy 125-ös blokkot, és ha esetleg berendelnek kpm-re (ugye nem 50 cm3), akkor átrakod a másik blokkot.
2010. szept. 16. 00:36
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem Van egy Derbim irj privbe ha érdekel 150 pénz de alkuképes
2010. szept. 19. 21:37
 17/22 anonim ***** válasza:

120 ezerért tudok egy Simsont.

MOTOR:

60 ccm 4 felömlős henger

hengerre tervezett rezonátor (kipufogó)

hengerhez alakított hengerfej

Keystone Racing kúpos, vékony krómgyűrűs versenydugattyú

Olyan 8-10 lóerő

EGYEBEK:

Enduro vázmerevítő

feketére festett rozsdamentes váz

nemrég felújított első teleszkóp (ültetett)

Tank, oldaldeknik, sárvédők fényezőkamrában szépen metálszínre fújva, és lakkozva.

Áttételtől függően cirka 90-100 a végsebessége.

Ha úgy áttételezed akkor csak 75, de akkor kerékre áll egy kicsi gáztól is :)

Csak a tuning meg a fejlesztések voltak kb 70 ezer forint értékben :S

Sajnálom is, hogy el kell adnom, de most nagyon kell a pénz, és így a motortól meg kell válnom :(

2010. szept. 20. 19:02
 18/22 anonim válasza:

Most nem akrok szemétkedni mert tudom hogy rossz neked! De szerintem is egy pitbike lenne a legjobb! Nekem simson-om van. 180cm/65kg 15F és még nekem sem könnyű pl szetender-re rakni! oké... most jön az hogy:De van oldaltámasz! Igen van... és nagyon jó ha mondjuk max 10-20-percig áll a motor ! de éjszaka pl sztender-re kell tenni mert ha egy kis piszok van a karbiban (mivel oldalra dől a moci) Fennakad az úszó és cumi van! Gondolj bele, akkor mi a helyzet egy yz-nél vagy dt-nél !

csak ennyi xD

2010. szept. 22. 10:36
 19/22 anonim ***** válasza:
Most mit szopatjátok a srácot b*szki?? Én 18 éves vagyok 176cm 55 kiló.. 600 as CBR em van van mégis elbírom pedig 180 kiló!!! Kérj kölcsön ismiktől vagy hirdetéseket nézd meg aztán menny el kipróbálni. Ha elbírod leér a lábad megveszed, ennyi. Sok majom azt hiszi vezetett tuning simsont akkor mindent tud már. Télen hízol még 5 kilót azt szevasz..
2010. szept. 22. 18:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Ja csak a hirdetők nem tesztpilótákat meg porrá zúzott motort akarnak mikor visszajön a srác a próba körből...
2010. szept. 22. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!