Milyen típusú motort válasszak?
Arról lenne szó hogy én 1 155 cm, 35 kg 14/F vagyok.
Motort szeretnék venni és mindenképpen hasonlóan nézzen ki mint a Cross motor vagy pl az Enduro meg az ilyen motorok tetszenek :) (a legjobb az lenne ha valami Enduro mert most azok nagyon tetszenek de igazából jó lenne más típus is)
Ti milyen típust ajánlatotok amiről leér a lábam (jó azért növésben vagyok ezért ha éppen csak az is jó) és amit el is bírok.
Azt minden képpen tudni kell még hogy max 50 cm3 lehet és használtan 100-200 ezer között lenne rá pénzem?
Ti mit ajánlotok milyet vegyek, esetleg ha linket is tudnátok azt nagyon köszönöm....
Minél több választ kérnék hogy tudjak válogatni.
Megint az első vagyok.
A 60 kilót nem viccből mondtam, 40 kiló és mondjuk egy Derbi Senda elég rossz párosítás.
Az első héten elbuksz vele az tuti
120 ezerért tudok egy Simsont.
MOTOR:
60 ccm 4 felömlős henger
hengerre tervezett rezonátor (kipufogó)
hengerhez alakított hengerfej
Keystone Racing kúpos, vékony krómgyűrűs versenydugattyú
Olyan 8-10 lóerő
EGYEBEK:
Enduro vázmerevítő
feketére festett rozsdamentes váz
nemrég felújított első teleszkóp (ültetett)
Tank, oldaldeknik, sárvédők fényezőkamrában szépen metálszínre fújva, és lakkozva.
Áttételtől függően cirka 90-100 a végsebessége.
Ha úgy áttételezed akkor csak 75, de akkor kerékre áll egy kicsi gáztól is :)
Csak a tuning meg a fejlesztések voltak kb 70 ezer forint értékben :S
Sajnálom is, hogy el kell adnom, de most nagyon kell a pénz, és így a motortól meg kell válnom :(
Most nem akrok szemétkedni mert tudom hogy rossz neked! De szerintem is egy pitbike lenne a legjobb! Nekem simson-om van. 180cm/65kg 15F és még nekem sem könnyű pl szetender-re rakni! oké... most jön az hogy:De van oldaltámasz! Igen van... és nagyon jó ha mondjuk max 10-20-percig áll a motor ! de éjszaka pl sztender-re kell tenni mert ha egy kis piszok van a karbiban (mivel oldalra dől a moci) Fennakad az úszó és cumi van! Gondolj bele, akkor mi a helyzet egy yz-nél vagy dt-nél !
csak ennyi xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!