Békéscsabán melyik autósiskolát ajánlanátok?
Hallottam rémtörténeteket Pozsárról, a Zebránál hiába csak 5 ezer egy óra, egy ismerősöm már vagy 3x megbukott ott, a Magura szerintem nagyon drága a többiekhez viszonyítva, bár jó fejek..
Szerintetek hol érdemes, ahol nem szívatnak?
Bár feltételezem lényegtelen, mert úgy tudom a sikerességi ráta maximum 30% lehet, tehát hiába nincs semmi gond, meghúznak ha nem férsz be a 30%-ba mindenképp.
#2 A 30%-os dolgot egy ismerőstől hallottam, akiknek van autósulijuk 😅
De nem tudom.. Még nézelődök. Azt sem tudom, hogy hogy lehetnek olyan eltérések, hogy egyik helyen 5 ezer, másik helyen 7500 egy óra 😬
Andó autósiskola.
Most nyitottak.
Andó Tibit keresd!
Szia! Nem tudom mit tudsz a Magura autósiskoláról, mint "drága", de ott az oktatók írják ki, hogy mennyi egy óra. Valamint a többiekhez emeltek, viszont az oktatók akarták továbbra is emelni maximum - különböző árak különböző oktatóknál.
A 30%-ban nincs semmi realitás, átmehet 100% is, de akár senki, attól függően kit kapsz vizsgabiztosnak, bár ezek inkább OFA-val/OKJ-val kapcsolatosan vannak így, nem simán ha mész x kategóriát megcsinálni saját pénzből, hisz akkor nem ugyanazokat a vizsgabiztosokat hívják le - azok között van pár, akinél mindig imádkozni kell, hogy engedjék át a tanulókat. Szóval amíg nem olyan programban mész és nem csinálsz különösebb hibát átengednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!