Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Metabondról vélemények?...

Metabondról vélemények? használtatok már?

Figyelt kérdés
20 ezer forint 2.5 deci lötty. Első alkalommal bele kell önteni az egészet, utána minden olajcserekor fél adagot. Állítólag halkabb lesz a motor, jobban fog menni, kevesebb lesz a fogyasztása.
2022. ápr. 12. 05:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az lehet hogy halkabb lesz, de az olaj más tulajdonságain lehet hogy éppen rontani fog. Csodaszer márpedig nem létezik.

Sokan hülyének nézzük a mérnököket, azt mondjuk rájuk, hogy nem üzlet, ha sokáig bírja az autó. Ezért gyártanak "rosszat"

Szerintem pedig ez a gondolat hülyeség.

Az autó, ha karban van tartva és cserélik időben az olajat, akkor semmi baj nem lesz.

Lehet 100e-t futott autó eszi az olajat, 400e futott meg nem.

Minden annak a függvénye, hogy hogyan bántak vele.

2022. ápr. 12. 05:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami folyékony autószerelő ?
2022. ápr. 12. 06:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Üzemanyagadalékokat kíváncsiságból próbáltam. De az olajba nem töltögetnék semmit! Jó minőségű gyári ajánlásnak megfelelő olaj kell, nem túlhúzva az olajcseréket. Ennyi szerintem pont elég. A nagy olajcégek, autógyártók sem hülyék. Pláne a mostani helyzetben, ahol minden gramm kibocsájtott CO2 súlyosan számít Euro milliókban. Ha egy ilyen löttytől kevesebb lenne a fogyasztás, akkor ők is alkalmaznék, sőt előírás lenne.
2022. ápr. 12. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!