Adott egy Nissan Primera, tipikus korabeli utazóautó, valós lehet?
Ezt 100% hogy tekerték, vagy törve volt?
Nehezen hiszem hogy 10 év alatt csak 61 ezret futott... Lekérdeztem, immár 3. tulajtól eladó. Valami biztos van vele?
rendszámot megnézted jszpn?
lehet hogy valós, vannak nagypapa autók csak nepperekben nem kéne megbízni profin tüntetnek el minden sérülést, folyást, nyomot stb.no meg 999 ért adják ők 600 ért számitották be kb szóval annyit érhet piaci értéken ne feleddd
Lehet, hogy akkoriban utazóautó volt de most nem az az tuti!!!
Faternak 1.6 van de már az lezabálja a gatyád sajna...
Megnéztem persze, lekérdeztem, a képet is onnan mentettem ki. Első vagy második eredetvizsgakor fényképezték le az alját. De vannak olyan képek, amiken rozsdásak az alvázszámok. Na az nem jót jelent.
Szerintem is ez törve lehetett és azért nem futott. Később valaki életet lehelt belé, aztán adták-vették, mentek kicsit vele.
Ha egy autó rossz, akkor nem veszed meg. Ha túl jónak látszik, akkor nem hiszed el. Hogy lesz ebből autód?
Menj oda, nézd meg vagy nézesd meg szakértővel. Ha jó állapotú, de kevésnek tartod a 145 ezer km-t kérd meg, hogy tekerjék előre. :-)
ha nem tekert, akkor sem kéne
kb évi 15 ezret kell fusson egy autó, ennél jóval kevesebb esetén a sok állás megárt neki
#9 Ezt sem értettem sose hogy miért mondják... Nem szerves vázizomzat az, hogy megártson neki az állás?
Mire gondolsz? Olaj ledermed? Gumik (porharangok, bakok stb.) fáradnak? Vezetékek porladnak szét vagy mire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!