Legolcsóbb új autó fiat 500 5m forintért? Miért szaladtak így fel az új autó árak?
Amúgy a fiat 500 kifejezetten presztízs kisautó lett, hatalmas a rajongótábora! Én kisautó párti vagyok, vagyis nagyon szeretem az ilyen kis gépeket, és még nekem is tetszik, és több kollégám is simán venne!
Én mondjuk maximum egy Abarth 595-öt vennék Competizione kiadásban, de vennék, ha nem lenne egy erősebb hasonló kisautóm!
Az árak meg... egyik kollégám kb 1 éve vett egy Yaris-t a 1.5-ös 125 lovas motorral, akkor ő olyan 5.9-be hozta el, most olyan színnel, felszereltséggel 7 millió alatt nem hozod ki a szalonból.
Kb 1,5 évvel ezelőtt néztem a Yaris GR-t is mikor megjelent! 12 milla körül volt az alapára, most 16 alatt nem hozod ki szalonból!
A kis autót nem feltétlenül azért veszel, mert olcsó fenntartani!
Én pl egy kifejezetten nagy fogyasztású kis autóval járok!
Városban 10-12 litert fogyaszt, viszont az a komikum amikor ráfagyasztom a mosolyt mások arcára imádni való! :D Ezért is mondtam, hogy ebből a formából max Abarth lenne érdekes, az is alázós kocsi tud lenni!
Nyilván nem ez a jellemző, mert irreálisan drága egy Abarth is amiről beszélünk, nekem egy Audi S1-esem van, ami kategóriájában horror áru volt új korában, ezért nincs is pár darabnál több az országban.
Meg nyilván a legtöbb embernek szükségtelen ilyen erős autót a keze alá adni, mert a világát nem tudja az utakon! Vagy szimplán közlekedő edénynek tekinti az autót és annyi a célja, hogy eljusson A-ból B-be lehetőleg a legolcsóbban, és az autóra elég legyen 2-3 évente ránéznie egy szerelőnek!
Ismerek én is ilyet, annak bőven elég 50-100 lóerő között valahol egy autó!
Az Abarth is olyan, hogy kevés embernek gurul el a gyógyszer úgy, hogy kis autóban megfizeti azt az akár 2x-es felárat, hogy tényleg erős kis kocsija legyen!
Mert általában aki erős kocsit akar és van is rá keret, az vesz valami ésszerűbbet ami mondjuk pakolható, vagy úgy általában praktikusabb, vagy van a másik véglet aki sokadik autónak veszi, de az már inkább a luxus sportkocsi kategóriában gondolkodik ami meg a földi halandónak megfizethetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!