Ha egy Simsont nem tudok befogni pirosnál indulásnál egy Kawasaki Ninja 400 -al, akkor abban milyen motor volt?
Láttam hogy nem eredeti motor, mert kiállt belőle, de mocskosul, és hörgött neki kicsit, mikor ráncigálta neki.Direkt emelgette az elejét,majd lerajtolt.Nem akartam elhinni.100 ig nem értem be.
Mikor utolértem a srácot,leintettem az egyik kútra begurultunk.Megmutogatta a motort, azt mondta egy milla volt neki a motorátépítés.
Megéri simsonra ennyit költeni?
Néha néha látok ilyet, de egyre jobban megy ki a divatból?
Tunningolja még valaki a Simsonját?
https://www.youtube.com/watch?v=swAaHtLPzI8
Valami ilyen volt, de a srácnak oldalra is jobban kiállt a motor,mocskosul durva hangja volt.
Aki foglalkozik Simsonnal,az megtudná mondani milyen motorokat raknak bele tunningra?
Ő nem akarta elárulni, mikor beszéltem vele.
" Megéri simsonra ennyit költeni? "
Na azt neked kell tudni, nekem nem érné meg.
Jaja ismerem a srácot a átépített simsonnal.
Az apja picit magasabb az anyjánál. Engem is kihívott versenyezni de irgalmatlanul megkúpoltam az átépített rigámmal. Mondta nekem, hogy 1 milliót költött a motorra, de most kénytelen újabb 1 milliót a fejlesztésre szánni mert nem élhet ebben a szégyenben.
Azért hazafelé még külső íven lealáztam, hogy érezze a törődést, ne higyje azt, hogy kanyarban legalább van esélye. Még hallottam, hogy hívja az Öhlinst, hogy fejlesszenek neki valami felfüggesztéses cuccot és a brembo vezérigazgatójának is hüppögött. Végül a honda vezető tervező mérnöke vigasztalta azzal, hogy megkapja a legújabb erőforrás fejlesztést ...
Számot cseréltünk, mondtam, hogy nyugodtan hívjon ha készen áll a revansra.
Tehát leintetted beszélgettél vele de azt nem kérdezted meg, hogy milyen motort tett bele?
Hihető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!