Teljesen leeresztett gumival le lehet gurulni a közeli (2 km) benzinkútra, vagy árt a keréknek?
Az egyik autóm pár hónapig állt a ház előtt. A jobb hátsó gumi teljesen (de tényleg totálisan) leengedett. Észrevettem korábban is, hogy az a gumi lassan engedi a nyomást, csak ugye most nem volt rá fújva.
A közelben, pontosan 2 km-re van egy kút, ha oda le tudnék gurulni - persze lassan -, akkor már fel tudnám fújni. Érdemes ilyen állapotban lemenni, vagy inkább kérjek kölcsön valakitől egy kompresszoros fújót az első indulásra?
Nem a vezetéstől félek, egyszerű a terep, csak nem akarok kárt tenni a gumiban/kerékben.
Egy nagyobb biciklipumpával simán fel tudod fújni annyira, hogy már eljuss vele a kútig.
De csak óvatosan.
Köszi a válaszokat!
Biciklipumpával próbáltam én is egyből, de a csatlakozásnál elszállt a levegő, így azt a megoldást kilőttem.
Kértem kölcsönbe egy kompresszort, azzal fel lett fújva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!