Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudom milyen rádiót...

Nem tudom milyen rádiót vegyek a kocsimba?

Figyelt kérdés

Egy 2003 Skoda Fabiat vettem nemrég de a benne lévő rádiót lecserélném 1 Bluetooth rádióra mert sokkal egyszerűbb lenne csak rá csatlakozom és úgy halgatni a zenét.

Kb 50 eurót szánnak rá de anyi félét találtam hogy nem tudom melyiket vegyem nem szeretnék vlm gagyit venni és félek hogyha csak simán rendelnék egyet tuti nem férne bele.

Előre is köszönöm

2022. ápr. 3. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
50 euróért csak gagyit fogsz találni. A legolcsóbb jó minőségű kb. kétszer annyiba kerül, az az MVH-S320BT. A 29BT vagy S420BT lehet alternatíva. Innentől csak felfelé mennek az árak.
2022. ápr. 3. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Ja és a méretről: szabvány méretezés van. Létezik 1 din és 2 din. A tiédben 99%, hogy 1 din-es rádió van. Más opciód nincs is, mert a 2 dines rádiók sokkal drágábbak.
2022. ápr. 3. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:

#1: Nekem DEH-S320BT van (ez abban különbözik az MVH-tól, hogy van benne CD játszó), valami 44 ezerért vettem úgy másfél éve. Imádom.

És ez a fejegység még csak nem is a csúcs.

2022. ápr. 3. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Képek alapjan bemegy a 2DIN-es ,beépítőkeretet is árulnak hozzá, de ennyi pénzért max kézalól kapsz valamit.
2022. ápr. 3. 18:17
 5/5 D. Brasco ***** válasza:
50 euroert max hasznaltan tudsz venni valamit....ha egyaltalan lesz ennyiert barmi is
2022. ápr. 3. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!