Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minden Éves szervizen cserélne...

Minden Éves szervizen cserélnek pollenszűrőt, de tavaly az autó csak 150 km-t futott, akkor is kicserélik?

Figyelt kérdés
Garázsban állt!

2022. ápr. 2. 06:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Én el se vittem szervizbe. 2.5 éves 600 km sincs benne, minek.
2022. ápr. 2. 08:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha ez kötelező szerviz, akkor kérd vissza a "rossz " kivett szűrőt és tedd el magadnak egy tiszta helyre és majd később jó lesz magadnak cserélni.
2022. ápr. 2. 08:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Muszáj vinni szervízre, mert ha véletlen gond lesz, ott van, hogy renszeresen karbantartott ,szervizelt.
2022. ápr. 2. 08:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez furcsa, mert az én autómhoz meg 2 év a gyári utasítás, így direkt kérnem kellett az 1. év után, hogy 20.000 km után cseréljék már ki! Utána meg nem szórakoztam vele, a köztes években kicseréltem magamnak a még garanciális autón. Nincs ráírva, hogy nem a márkaszerviz cserélte egy év után. A szervizfüzetben meg vezetve van a két évenkénti csere, tehát a garancia feltételének így is eleget tettem. Saját magamnak meg külön írom egy füzetben, hogy pontosan mikor, milyen óraállásnál mi és mire lett cserélve.

Ugyanez a levegőszűrő is. Nem egy nagy tétel, de a márkaszerviz szerint ugyanazt kellene használni 4év/60.000 km-en keresztül. Egy év után is olyan retkes, hogy én kidobtam belőle. Nem ezen az évi 5000Ft-on múlik a boldogságom.

A te esetedben én javasolnám a cserét. Oké, hogy sok koszt nem szedett össze, de a baktériumok, gombák a kevés koszon is vígan tudnak tenyészni.

2022. ápr. 2. 08:59
 15/15 anonim ***** válasza:
48%

Mennyi egy pollenszűrő?

2k? 5k esetleg?

2022. ápr. 2. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!