Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyertya kicserélve-alapjárat...

Gyertya kicserélve-alapjárat rendben és mégis kihagy a motorom /fiat/ mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A fordulat számláló nem jelzi, hogy kihagy a motor.
2010. szept. 14. 18:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hogy érted ezt hogy kihagy. kihagy egy hengert? akkoris érezheted úgy ha az auto.szivato nem vált át és dusabb keveréket kap a hideg motor és fulladozik kicsit.
2010. szept. 14. 19:33
 2/14 lodarazs ***** válasza:
Gyertyakábel, ha van.
2010. szept. 14. 21:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekem a swiftem csinálja ugyanezt. Gyertyákat cseréltem, az összes kábelt, gyújtásosztót, mégis érezni, hogy nem teljesen egyenletesen jár a motor, néha-néha kihagy egy-egy hengernél.
2010. szept. 15. 09:39
 4/14 A kérdező kommentje:
Gyertyakábelt is cseréltem.Hemgerek okék mert nem rángat a motor, csak álló helyzetbe észlelem, hogy valami nem oké.
2010. szept. 15. 13:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Álló helyzetben fordulaton, vagy alapjáraton? És hogy hagy ki? Leesik a fordulat vagy "bedurrog"?Kicsit bővebben!
2010. szept. 15. 16:39
 6/14 A kérdező kommentje:
Álló helyzetben alapjáraton 1-1 pillanatra megváltozik a motorhang. Nem durrog.
2010. szept. 15. 17:41
 7/14 lodarazs ***** válasza:
Elégtek a kipufogó szelepeid. Hengerfej javítás szükséges. Vidd el autószerelőhöz, ha nem csak találgatni akarsz.
2010. szept. 16. 20:47
 8/14 anonim ***** válasza:
hogy tud az elégni? én még egy autónál se hallottam ilyenről
2010. szept. 16. 20:53
 9/14 lodarazs ***** válasza:
Gyenge anyagminőség miatt
2010. szept. 16. 21:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Azért mert nem értesz hozzá a válaszokat még elfogadhatod.Értem ezt arra,hogy még nem hallottál elégett szelepekről,sajnos előfordul.Én az egyik Suzukimmal jártam így.
2010. szept. 16. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!