Az 5 éves Fiat Seicento autómon a narancssárga fény felgyulladt menet közben. Későbbi inditáskor elmult. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Elvittem szerelőhöz átnézte nem talált semmmi gondot,l9 ezer km van benne.Most újra kigyulladt,simán megy,nincs semmi szokatlan hang,nem rángat,nem fullad,csak a lámpa égve marad inditás után.Az aksi 2 éves,rajtam kivül senki nem vezette,ezt az autót.Mi lehet a baj,?2010. máj. 31. 17:48
1/6 anonim válasza:
És mit jelez az a narancssárga fény?:S (nő vagy ugye?:D)
2/6 anonim válasza:
olaj mikor volt cserélve?
amúgy elég sok mindent jelenthet, valszeg egy érintkező zárlatos , kopott vagy elpiszkolódott és azért csinálja
igazából így kapásból tudnék 20okot mondani hogy miért lehet, de látatlanban nem fogja tudni senki megmondani
szerintem nézesd meg egy másik szerelőnél , vagy ha van a környékeden normális ,nem lehúzós márkaszervíz vidd oda
3/6 anonim válasza:
első:gondolom a checkengine-re gondol
rosszabb esetben ki kéne engedni a kéziféket és kialudna :D
5/6 A kérdező kommentje:
A kéziféket tudom hol találom, a jobboldalon van ez a narancsszinben égő valami.Ez a műhely a városban normális,biztonságos,nem,hogy csak a pénzt elkérik.A szakszervizről ahol vettem ezt az autót nincs jó véleményem.Itt csak a pén zt elkérték és nem is nézték meg rendesen az autót,csak állandóan azt hajtogatták,hogy hajtani kell az a baja.Másnak is volt már ez a lámpa baja,ahol tankolt előtte már felé sem megy,hanem máshoz.
2010. jún. 1. 03:56
6/6 anonim válasza:
Nem kevés az üzemanyag? Tankold tele 1x, és ha nem alszik el, vedd le az egyik akksi sarut, csak el felejti. Ha nem, szeríz, de ne márka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!