Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóemelő alatt mennyire...

Autóemelő alatt mennyire biztonságos dolgozni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy az autószerelők nap mint nap ezt teszik, de én mégis kicsit félek alá menni miközben több mint 1 tonna van a fejem felett.

Nem csápos emelőről van szó, hanem olyan hidraulikus emelőről ami mindkét oldalt X alakban nyomja fel magát.

Mennyi az esélye hogy egyszer csak úgy összecsuklik az autó alatt?

2022. márc. 31. 10:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Épelméjű ember valamivel még kitámasztja, mert az emelővel bármi történhet.
2022. márc. 31. 12:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#10 Értjük mi, csak ezért mondtam, hogy "attól függ". Ha olyan, mint a képen, hogy nincs retesze, akkor az alá csak akkor menj, ha megírtam a végrendeletet. De ha van retesz, akkor maximálisan biztonságos.
2022. márc. 31. 12:07
 13/17 anonim ***** válasza:
*megírtad
2022. márc. 31. 12:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Csápos, meg az ilyen hidraulikus nagy X-emelőknél van beépített védelem, zuhanásgátló. Az otthoni krokodil, vagy tekerős mechanikus emelővel megemelt kocsi alá jó ha betolsz egy bakot, biztos ami biztos alapon. Tulajdonképpen nem kerül semmibe.
2022. márc. 31. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:
33%

14. Ne bakolj!!!

Engem is leakart ugatni a 9.

2022. márc. 31. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:
#10: az olyan típusú emelőkkel biztonságos dolgozni, de ez benne is van a termék leírásában. Sima alligátor és trapéz emelők esetén kell bak.
2022. márc. 31. 15:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Csápos emelő alatt is biztonságos és amit említesz padló emelő alatt is mivel ezek már mind fogasléccel dolgoznak azaz a hidraulika csak emel a tartást a fogasléc végzi azaz ha el száll a hidraulika sem szakad le csak akkor ami fent van fent is marad amíg a hidraulika nem megy
2022. ápr. 3. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!