Autóemelő alatt mennyire biztonságos dolgozni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az autószerelők nap mint nap ezt teszik, de én mégis kicsit félek alá menni miközben több mint 1 tonna van a fejem felett.
Nem csápos emelőről van szó, hanem olyan hidraulikus emelőről ami mindkét oldalt X alakban nyomja fel magát.
Mennyi az esélye hogy egyszer csak úgy összecsuklik az autó alatt?
2022. márc. 31. 10:13
11/17 anonim válasza:
Épelméjű ember valamivel még kitámasztja, mert az emelővel bármi történhet.
12/17 anonim válasza:
#10 Értjük mi, csak ezért mondtam, hogy "attól függ". Ha olyan, mint a képen, hogy nincs retesze, akkor az alá csak akkor menj, ha megírtam a végrendeletet. De ha van retesz, akkor maximálisan biztonságos.
14/17 anonim válasza:
Csápos, meg az ilyen hidraulikus nagy X-emelőknél van beépített védelem, zuhanásgátló. Az otthoni krokodil, vagy tekerős mechanikus emelővel megemelt kocsi alá jó ha betolsz egy bakot, biztos ami biztos alapon. Tulajdonképpen nem kerül semmibe.
15/17 anonim válasza:
14. Ne bakolj!!!
Engem is leakart ugatni a 9.
16/17 anonim válasza:
#10: az olyan típusú emelőkkel biztonságos dolgozni, de ez benne is van a termék leírásában. Sima alligátor és trapéz emelők esetén kell bak.
17/17 anonim válasza:
Csápos emelő alatt is biztonságos és amit említesz padló emelő alatt is mivel ezek már mind fogasléccel dolgoznak azaz a hidraulika csak emel a tartást a fogasléc végzi azaz ha el száll a hidraulika sem szakad le csak akkor ami fent van fent is marad amíg a hidraulika nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!