Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Törzskönyvel kapcsolatban...

Törzskönyvel kapcsolatban valaki jártas?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy egy új motorkerékpárt vásároltam egy hete, megvannak a papírok kivéve a törzskönyvet, mert az eladó akitől vettem , az eladás előtt íratta át a nevére..

valaki tudja esetleg, hogy mennyi idő amíg megérkezik? 2 hetet mondott, de valaki meg kevesebbet, illetve hogy tájékoztatják?

Sajnos addig nem merem használni a motort, mert nincs a nevemre írva , meg semmi…

2022. márc. 30. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
pár hét
2022. márc. 30. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
egyébként nagy butaság törzskönyv nélkül venni járművet
2022. márc. 30. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont múlt héten intéztem ilyet. Hétfőn délután voltam a kormányablakban. Pénteken reggel már bedobta a postás az értesítést ajánlott küldeményről. El nem tudtam képzelni mi a fene lehet. A törzskönyvet küldték. Meg is lepődtem, hogy ilyen hamar.
2022. márc. 30. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Pár éve vettem autót, akkor is vastagon két héten belül megjött a törzskönyv.

Reménykedj, hogy tényleg ezen múlik és nem b/szott át az eladó

2022. márc. 31. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!