Miért lett "ritmuszavaros" az index (irányjelző) LED beszerelése után?
Figyelt kérdés
LEDre cseréltem a hagyományos égőt, mikor be van kapcsolva, megy rendesen és néha 2 kattanás közé berak egy 3.at is azaz katt - szünet - katt - katt - katt - szünet - katt - szünet - katt2022. márc. 30. 12:16
1/10 anonim válasza:
"LEDre cseréltem a hagyományos égőt"
Ezért. Rakjad vissza a halogén izzókat. Egyébként is szabálytalan utólag LED-et betenni.
A jelenség oka meg az, hogy a LED nem alkot elég ellenállást
2/10 anonim válasza:
A led miatt. Normál izzó kell bele (nem halogén).
3/10 anonim válasza:
Ja és nem ellenállást hanem teljesítményt.
4/10 anonim válasza:
“ Ja és nem ellenállást hanem teljesítményt.”
Így van. Ez olyan, mint amikor kiég valamelyik, akkor a maradék is vagy gyorsabban vagy ütemtelenül villog.
5/10 anonim válasza:
“ Egyébként is szabálytalan utólag LED-et betenni.” Ez nem csak a fényszórónál (plusz tompított) van?
6/10 anonim válasza:
Én is azt mondom, a LED-el van baja. Kisebb teljesítményű mint a normál izzó ezért csinálja. Ja és műszakin sem fog így átmenni.
7/10 anonim válasza:
#5: nem, minden külső világításnál
a beltérben lecserélheted led-re
8/10 anonim válasza:
5. Nem minden lámpatestbe olyan izzót kell tenni, amire tervezték. Lehet ledes egy lámpa, ha az úgy lett legyátva és rendelkezik jóváhagyással.
Belső világításba, műszerfalba természetesen azt teszel, amit szeretnél.
9/10 anonim válasza:
Amúgy mi volt a célod hogy ledet raktál bele?
10/10 anonim válasza:
Mi lett volna? A menőségfaktort próbálta növelni.
Lássa mindenki, hogy jó autóra nem, de ledes indexre még fussa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!