Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kertben miért épít valaki...

Kertben miért épít valaki fedett beállót autónak? Valami baja lehet az esőtől a kocsinak vagy miért?

Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 09:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Naptól védi leginkább
2022. márc. 29. 10:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A minapi szaharai vöröshomokos eső is brutál bekoszolta az autókat.

Az enyém bent állt a tető alatt - szép tiszta maradt. :)

2022. márc. 29. 10:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Nincs autóm, nem is tervezek, csak fura volt, hogy ilyen tetőt építenek emberek és megkérdeztem, mert kíváncsi voltam. Egyesek reakciója is elég fura, hogy há mér nem tudom, nyilván ha tudnám nem kérdezném. Többieknek köszi!
2022. márc. 29. 11:01
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Annyira sok a troll ma már az oldalon, hogy ne csodálkozz, ha az ember általánosít. A nem trollkodók mellett még az életképtelen ügyifogyik, meg csak a néhány pontért kérdezgetők is szép számmal jelen vannak.

Olcsóbb, mint egy garázs, mégis ad némi védelmet. És talán építési engedély sem kell a beállóhoz, a garázsnál meg követelmény.

2022. márc. 29. 11:04
 15/16 anonim ***** válasza:

"Nem emberi tartózkodásra szolgáló építmény építése, bővítése, amelynek mérete az építési tevékenység után sem haladja meg a 100 m3 térfogatot és 4,5 m gerincmagasságot, lapostetős épület esetén a 3,5 m homlokzatmagasságot"

[link]

Zárt garázsra semmilyen építési engedély nem kell. Önkormányzat válogatja hogy bejelentés köteles vagy sem.

2022. márc. 29. 12:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Köszi! Feltételes módban írtam. Amikor építkeztünk, és még sokáig utána is, kellett rá engedély. De az régen volt.

De legalább az olcsóbb a garázsnál igaz. :-)

2022. márc. 29. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!