SOS Nem lehúzós autószerelő/szervíz Budapesten?
Külföldi ismerősöm egy hetet marad Budapesten, és elromlott az autója. Tudnátok ajánlani valamit, ahol van hely és hamar megcsinálják? Lehetőleg olyan kellene, ahol nem kell több pénzt fizetni a kelleténél...
Köszönjük a segítséget!
"Hová vinnék az autót, és ki tudnák cserélni rövid időn belül a... generátort...?"
Ha tudod, hogy hol van, akkor nézd meg a környékbeli gyorsszervizeket (ahogy írtam) vagy neten megtalálható szerelőket és előre hívd fel őket telefonon. Beszéld meg velük a javítás árát és hogy hol van az autó. Talán a mozgatásban is tudnak segíteni.
Az furcsa, hogy nem tud az autóval sehova menni, ha jár a motor. Attól, hogy nem tölt a generátor, az akksiban levő maradék energiával rövid távra el lehet menni. Vagy annyira lemerült az akkumulátor, hogy azonnal leáll a motor?
Ha találsz egy pár száz méternyire levő szerelőt, vagy gyorsszervizt, akkor el tudom képzelni, hogy bevontatják a munka részeként. De ha Budapesten belül van, az autómentő sem drága.
Azt kérdezted tőle, hogy tagja-e valamilyen autóklubnak?
Köszönöm, akkor telefonálgatok.
Kérdeztem igen, nem tagja.
Senki nem vállal a környéken bevontatást, felhívtam mindet, a közvetlen közelben és kicsit távolabb is :( Most ott van a Nagykőrösi úton a Mcdonalds parkolójában.
Egy autószerelő kiment hozzá, beindította, de nem cserélt generátort.
De közben meg azt mondja az ismerősöm, hogy ő nem tudja beindítani...
Holnap felmennék hozzá, hátha megtudjuk oldani. De sajnos ahhoz nézem szombaton a legtöbb zárva van.
Nem tudom már mit csináljak, de szeretnék segíteni neki :(
Senki nem vállal a környéken bevontatást, felhívtam mindet,...
És a generátorcserét elvállalták volna?
Mert én ezt írtam: "Talán a mozgatásban is tudnak segíteni." "el tudom képzelni, hogy bevontatják a munka részeként."
Vagyis a bevontatás csak esetleges, a munka elvállalása lenne a lényeg.
Ezt is írtam: "De ha Budapesten belül van, az autómentő sem drága."
Igen, generátort cserélnek
Az autómentőt ha kihívjuk, hová fogja vinni az autót?
"Az autómentőt ha kihívjuk, hová fogja vinni az autót?"
Oda, ahova kéritek. Pl. a szervizbe.
Rákereshetsz erre: autómentés XIX kerület árak
De vigyázni kell, mert az autómentők között sok a csibész. Telefonon teljes árat kell megbeszélni és a helyszínen mégegyszer tisztázni. Vagy még jobb az árajánlat e-mailben.
A másik lehetőség, ha az ismerősöd belép az autóklubba. Sokszor a helyszínen is lehet. A standard tagság ára 14350
Elvileg benne van egy (vagy két) mentés 20000 forintig.
Ha ezt választod, a 188-as vagy a +36 1 375 1744 telefonszámon mindent elmondanak, hogy mit és hogyan és az Autóklub nem fog becsapni.
Ha probléma, hogy odajuss a helyszínre, akkor telefonon is tudsz tolmácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!