SOS Nem lehúzós autószerelő/szervíz Budapesten?
Figyelt kérdés
Külföldi ismerősöm egy hetet marad Budapesten, és elromlott az autója. Tudnátok ajánlani valamit, ahol van hely és hamar megcsinálják? Lehetőleg olyan kellene, ahol nem kell több pénzt fizetni a kelleténél...
Köszönjük a segítséget!
2022. márc. 25. 09:31
11/29 krwkco válasza:
Keress rá arra, hogy autójavítás gyorsszerviz generátor
Ha felhívsz egy közelit és megmondod a pontos tipust, akkor akár árat is tudnak mondani pár percen belül. Csak meg kell nézniük az alkatrészárat a szokásos beszállítójuknál.
12/29 krwkco válasza:
És akkumulátorcsere valószínűleg nem kell. A kis piros akkumulátor rajzocska nem az akkumulátor hibáját jelzi, hanem azt hogy nincs töltés. (Generátorhiba.)
13/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük!!!
2022. márc. 25. 11:40
14/29 A kérdező kommentje:
Most a Porsche m5 szervíz parkolójában van, ott mondták, hogy 2000 euró... azt mondja nem tud menni egyáltalán az autóval
2022. márc. 25. 11:41
15/29 A kérdező kommentje:
kepkuldes.com/image/LPuPDR
2022. márc. 25. 12:13
16/29 A kérdező kommentje:
Az a kettő világít
2022. márc. 25. 12:14
17/29 anonim válasza:
Márkaszerviz drága. Tudom, hogy a Skodákat a Porsche Hungária javítja. Viszont brutál óradíjjal dolgoznak meg alkatrész árral.
Ők mondanak egy full gyári új teli áras generátort ami maszek szerelőnél kb max 200-ból megvan munkadíjjal.
18/29 A kérdező kommentje:
Kiment hozzá valaki, beindította a motort, de ez nem oldotta meg a problémát, cserélni kell a generátort (ha jól értettem). Ő nem tud menni az autóval sehová, az autómentők akiket ajánlottam és hívott, pedig nem beszélnek angolul.
2022. márc. 25. 12:52
19/29 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha én hívok neki egy autómentőt, ők tudnak segíteni valamit? Holnap tudok csak vele találkozni, de akkor oda mennék, segítenék amit tudok.
2022. márc. 25. 12:57
20/29 A kérdező kommentje:
Hová vinnék az autót, és ki tudnák cserélni rövid időn belül az autót?
2022. márc. 25. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!