Érdemes a 4es golfon küszöböt cseréltetni?
Figyelt kérdés
2000 évj,1,6 benzin,310e km,szép és jó állapotba van,új vezérlés,új kipufogórendzer,stb,gondosan karbantartott,csak a küszöb szorul cserére.160 lenne a javítása,komplett küszöbcsere,első sárvédők alján javító darab csere,és festés. Festés nélkül 110.(arra is gondoltam kevertetek spray festéket és megoldom én,az 15ből meglenne).Ráköltenétek ennyit? Vagy így ahogy van ígértek érte 400at.2022. márc. 24. 21:46
1/3 anonim válasza:
Én ennyit ráköltenék, pláne ha egyébként másegyébb meg jó, esetleg még az AKL kódu motor is van benne.
2/3 anonim válasza:
Gondolom vidéken vagy hogy ezt ennyiért megcsinálnák..
3/3 anonim válasza:
Én ha megfelel nekem egy autó, akkor akár annyit is ráköltenék, amennyit ér ha muszáj. Te esetedben, fixen a ráköltést választanám. Nehogy eladd én azt mondom. Nem kapsz normális autót ennyiért másikat az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!