Valvoline szintetikus, részszintetikus, vagy ásványi? A dobozon nem találtam erről semmi infót csak a szabványokat?
2022. márc. 24. 14:51
2/12 anonim válasza:
az én google keresőm a szintetikust hozta ki
3/12 anonim válasza:
Rész-szintetikus. Ilyet vettem én is a Ladába, mikor az Auchan ezzel akciózott.
4/12 A kérdező kommentje:
hátoldala alatt ha a kinyitható ragadós cetlit érted akkor megtörtént még a kérdés kiirása előtt :D
na de akkor szintetikus vagy rész mert 2 kommentet is kaptam
auchanban vettem én is 5000 ért
2022. márc. 24. 17:26
5/12 krwkco válasza:
Úgy lehet igaza mindkét kommenteklőnek, ha az van írva rá, hogy hidrokrakkolt vagy Syntetic Technology. És az a valóságban résszintetikus.
És tényleg (utólag rákerestem):
Az All Climate Premium-ra írják, hogy Full Syntetic, ami a valódi szintetikus olaj megnevezése.
6/12 krwkco válasza:
7/12 A kérdező kommentje:
köszi
2022. márc. 24. 20:42
8/12 anonim válasza:
Láttam már HC olajat, a flakonon is feltüntetik hátul a címke alatt az apróbetűs részben, mégis odahazudják a full synthetic technology csilivili marketing feliratot az előlapra. Így tévesztik meg azokat, akik csak félinformációkkal rendelkeznek és synthetic feliratot nézik csak, mert az szerintük biztos "überfaxa" olaj.
9/12 anonim válasza:
Mindegyik verziót írják. De alapvetően mindegy mert tudja ami rá van írva így pont annyira jó mi oda van írva
10/12 A kérdező kommentje:
suzukiba lesz :p
2022. márc. 25. 09:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!