Az alábbi autók közül melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Passat b6 1.9 pdtdi / octavia II 1.9 pdtdi / audi a4 b7 1.9 pdtdi ? 2006 évjárattól 2007ig nézelődök .
Melyiknek jobb a teljesitménye autopályán? És melyik megbizhatóbb? Főszempont a strapabíróság meg hogy mennyen is valamennyire mert sokat sz utazni a családommal megpakolt csomagtartóval ..
Azért PD TDI mert a CR-re nem telik . A 2.0 pdtdirol meg gyorsan lebeszéltem magam mert azt nagyon szidják de az 1.9-et annyira nem . Es mindenkeppen dizeleset szeretnék mert hosszú távra venném az autót és sokat autópályázok
2022. márc. 22. 16:53
2/7 anonim válasza:
"Melyiknek jobb a teljesitménye autopályán? "
Az ugye megvan, hogy alavetően ugyanaz a motor van mindben? VW-nem meg az Audinak kényelmesebb a futóműve, meg persze így drágább i, és a magyar utakat nehezen is bírják.
3/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy megvan de ugye az auto felépitése más gondolom más-más a súly is ezért valamelyik jobban megy valamelyik kevésbé .. meg eleve az audi 1.9 pdtdi 85kw-rol indul , a tobbi 1.9 pedig 77kwrol
2022. márc. 22. 17:05
4/7 anonim válasza:
16 éves dízelt akarsz hosszú távra? Hát, jól meggondoltad ezt? De ha szívni akarsz...
5/7 anonim válasza:
Ha ezen a hármon gondolkodsz menj el kereskedésekbe és próbáld ki mindhármat,de az Audinak bizony magasabb fenntartási költségei lesznek mint a Passatnak vagy Octaviának, nekem pl. volt már 2es Octáviám 1.9es motorral, volt faceliftes 2es Octaviam is,Passatom is,nekem az Octaviaknak valahogyan jobban bejött a beltere, és jó minőségű anyagokból is van összerakva a beltere
6/7 A kérdező kommentje:
Ilyen 2-3 évre venném . És milyen dízel lenne az amelyiket érdemes venni? Cr dizelek?
2022. márc. 22. 19:43
7/7 anonim válasza:
Meg ha a csomagtér számít akkor Octavia, a kombiknak óriási a csomagtere más autókhoz képest, én egyszer egy statikus biciklit vittem el a csomagtérben úgy hogy a bicikli nemvolt szétszedve, egy db hatso ulest kellett elorehajtani mert kellett meg 10cm, en is csak neztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!