Ha feltesszük, hogy létezne olcsó önvezető opció az autódhoz, ami tökéletesen elvezetné az autódat magától bárhova, akkor milyen gyakran vezetnél saját kezűleg?
Ilyen nem létezne és nem is fog létezni vagy 50 évig, és ezen felesleges rugózni.
Semmi infrastruktura nincs meg hozzá és az a keményebb oldala neki.
#6 Olyan önvezető jármű soha nem lesz, ami ajtótól ajtóig visz. Hiába írod be a GPS-be a házszámot, a GPS nem mindig van tökéletesen tisztában a házszámokkal. És ez a helyzet csak romlik, ha például lakótelepekről van szó, azoknak a számozásával még kevésbé van tisztában.
Persze a #7-es válaszod is csak azt igazolja, hogy valamilyen utópiáról beszélsz, nem pedig a valóságról. Ebben az esetben viszont javaslom a kérdést áttenni valami sci-fi kedvelő kategóriába, mert a fantáziának nem itt a helye.
12: a háztól házig nyilván úgy értendő, hogy nem kell elgyalogolnod a megállóig, felszállni a buszra, átszállni más járatokra, majd a végállomásnál leszállni, és onnan még gyalogolni a célig, hanem beszállsz a ház előtt a kocsiba, bemondod a célt, elvisz az utáchoz,és az utolsó pár métert te vezeted le
Az első a tömegközlekedés, a második meg az önvezető, ami A pontból elvisz B-be.
- Hosszú úton, ha már unom a vezetést, akkor átkapcsolnék.
- Városban, ha megérkeztem a célomhoz, elküldeném, hogy parkoljon le valahol, de ne felejtsen pénzt dobni az órába.
- Ha menni akarnék valahová, telefonálnék neki, hogy álljon a ház elé, de tüstént!
Nálunk még utak sincsenek normálisak, márpedig az is kell az önvezetéshez .
AZ hogy tudja valahonnan venni a jeleket és tudjon legalább egyenesen meni.
Kevés autópályán kívűl szinte semmilyen jó út nincs az országban.
Miért is hagytad ki a MINDIG opciót?
Kell a faxnak az önvezetés.
Ha nagyon arra vágynék hogy ne vezessek, hívnék egy taxit.
Miért ne akarnék?
ha tényleg nem akarnék, akkor vonatra ülnék.
Egy hosszú nap után talán használnám de amúgy 98%-ban én vezetnék.
Erről a kérdésről a Will Smith-el "Én a robot" című film jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!