Ha feltesszük, hogy létezne olcsó önvezető opció az autódhoz, ami tökéletesen elvezetné az autódat magától bárhova, akkor milyen gyakran vezetnél saját kezűleg?
Hát sajnos ez az önvezetés itt az országban, főleg Budapesten húsz éven belül nem jön létre, az biztos..bármennyire is szeretnénk, mert kényelmes, praktikus.
Intő példa a fővárosi útak elrendezése, szűkössége..ezek még csekély lovaskocsiforgalom szerint lettek tervezve...senki nem álmodta meg, hogy mit is hoz anjövő..
Ötven éve vezetek buszt, kamiont, taxit, tehát megszoktam hogy én uralom a járművet, én felelek mindenért...ez így megszokott, nem akarok változtatni..(meg nem is lehet, egyelőre nem megoldható, még akkor is, ha csak játszunk a gondolattal)
"Hát sajnos ez az önvezetés itt az országban, főleg Budapesten húsz éven belül nem jön létre, az biztos..bármennyire is szeretnénk, mert kényelmes, praktikus."
Ha részlegesen megvalósul, pl. városon kívül országúton hozzá sem kell nyúlni, csak városban átvenni a vezetést, már az is kényelmes lenne, ha a monoton országúti órákon át vezetést kiváltaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!