Elszakadt index drot, mi tevo legyek?
Figyelt kérdés
Jobb elso indexem nem mukodott, muszerfal jelezte is, kicsereltem az izzot ugyan ugy semmi. Jobban megneztem, ket kabel (zold es barna) kozul a barna kette van torve. Ezt megis hogy lehet megcsinalni?2022. márc. 19. 11:21
2/6 anonim válasza:
Megblankolod a kábelt és összeforrasztod a két kanócot. Forrasztó hiányában összetekered a két lecsupaszított drótvéget és leszigeteled.
3/6 anonim válasza:
Engem komolyan érdekel hogy egy ilyen képességekkel bíró ember hogyan tud amúgy életbenmaradni?
4/6 krwkco válasza:
Ha nincs forrasztópákád vegyél egy késes csatlakozópárt és zsugorcsövet a szigeteléshez. Vagy valami másfajta vezetékösszekötőt villanyszerelési boltban:
5/6 anonim válasza:
Hát menj szervizbe vele.
AZ eszem megáll hogy egy vezetéket nem tud valaki össze kötni rendesen. !!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a tippeket. Aki hulyulni jott nyilvan kapta a minuszt
2022. márc. 19. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!