Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan került, milyen módon...

Hogyan került, milyen módon benzin az olajba?

Figyelt kérdés

Néztem olajszintet, többet mutat a nívó mint 3 hete és hígabb, benzinszagú úgyérzem.

Most mit tegyek?

Olajcsere?

Már mentem vele, károsult?

2022. márc. 16. 06:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

10# "Egy biztos, nem utántöltögetni kell, meg leengedni 1 litert, hanem egy az egyben lecserélni az olaja"

aha értem és másnap megint higul fel a befolyo benzintől akkor környezetet szennezytünk és elvertünk egy csomó pénzt. Figyelj az öreg autóknak ma már csak két véglete van (na jó 3 ha ellopják)

1. vagy rákölt egy vagyont és sok sok évig menni fog

2. vagy eladja vagy elbontják.

nincs nagyon alternatíva a 10 000 eliten kivül szegény emberek országa lettünk, itt mindenki hitelből él, nem fognak naponta olajat cserélni hidd el nekem

2022. márc. 16. 11:23
 12/31 anonim ***** válasza:

Azért előtte érdemes megjavítani, megtalálni a hiba forrását...ebben igazad van...

Én úgy gondoltam, hogy csak akkor cseréli le, amikor már működik rendesen, hisz addig gondolom hogy nem fogja használni, szóval felesleges utántöltögetni.🤷‍♂️

Nekem 3 30+os autóm van, egyikre sem kellett rákölteni egy vagyont, mégis üzembiztosak.

2022. márc. 16. 11:33
 13/31 A kérdező kommentje:

OT autók?

de jó, milyen féle Tipusak?

2022. márc. 16. 11:36
 14/31 A kérdező kommentje:
Na ,,,,Mérek egy kompressziót, csak még szerezni kell órát!🤷‍♂️
2022. márc. 16. 11:37
 15/31 anonim ***** válasza:

én is mértem nekem 1-2-3 as henger 12 bár

a 4-es henger csak 11.4 bár lehet ott folyt le a benzinem

2022. márc. 16. 11:47
 16/31 krwkco ***** válasza:
100%

"a 4-es henger csak 11.4 bár lehet ott folyt le a benzinem"

A 11,4 ugyanolyan jó, mint a 12. Ennyi szórás van a teljesen rendben levő kompressziókban is.

2022. márc. 16. 12:04
 17/31 anonim ***** válasza:
akkor jó köszi
2022. márc. 16. 12:48
 18/31 anonim ***** válasza:
Nekem Suzuki Freewind csinálta ezt, amikor a vákuumos benzincsapról átraktam olyan állásra, ahol a gravitáció intézi a dolgokat. A karburátorban el voltak kopva a dolgok, a tű nem zárt jól, elvileg így kerülhetett benzin az olajba nálam. Attól függ, mennyit használtad, de ha csak keveset, valószínűleg semmi baja nem lett, picit fokozott kopásnak volt kitéve.
2022. márc. 16. 13:04
 19/31 A kérdező kommentje:
A hő hatására nemfog epárologni belőle?
2022. márc. 17. 07:09
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, így ne használd semmiképp se. Megváltozott az olaj viszkozitása és kenése, állaga. Kísérletezhetsz, ha elfogadod, hogy kuka lehet utána a motor.
2022. márc. 17. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!