Hogyan került, milyen módon benzin az olajba?
Néztem olajszintet, többet mutat a nívó mint 3 hete és hígabb, benzinszagú úgyérzem.
Most mit tegyek?
Olajcsere?
Már mentem vele, károsult?
10# "Egy biztos, nem utántöltögetni kell, meg leengedni 1 litert, hanem egy az egyben lecserélni az olaja"
aha értem és másnap megint higul fel a befolyo benzintől akkor környezetet szennezytünk és elvertünk egy csomó pénzt. Figyelj az öreg autóknak ma már csak két véglete van (na jó 3 ha ellopják)
1. vagy rákölt egy vagyont és sok sok évig menni fog
2. vagy eladja vagy elbontják.
nincs nagyon alternatíva a 10 000 eliten kivül szegény emberek országa lettünk, itt mindenki hitelből él, nem fognak naponta olajat cserélni hidd el nekem
Azért előtte érdemes megjavítani, megtalálni a hiba forrását...ebben igazad van...
Én úgy gondoltam, hogy csak akkor cseréli le, amikor már működik rendesen, hisz addig gondolom hogy nem fogja használni, szóval felesleges utántöltögetni.🤷♂️
Nekem 3 30+os autóm van, egyikre sem kellett rákölteni egy vagyont, mégis üzembiztosak.
OT autók?
de jó, milyen féle Tipusak?
én is mértem nekem 1-2-3 as henger 12 bár
a 4-es henger csak 11.4 bár lehet ott folyt le a benzinem
"a 4-es henger csak 11.4 bár lehet ott folyt le a benzinem"
A 11,4 ugyanolyan jó, mint a 12. Ennyi szórás van a teljesen rendben levő kompressziókban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!