Fagyálló, ami még nem volt motorba töltve, meg tud romlani?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 19:26
1/12 anonim válasza:
na ezt követem srácok mert van 1 liter (jó 1kg) fagyállóm de öntöttme hozzá 1 deci ioncserélt vizet most rózsaszinebb lett és van 1.1 liter -65 fokosom kb ezt meddig kéne felhasználnom? nem zabálja a vizet havi 1x töltök utána pár cseppet.
2/12 A kérdező kommentje:
Nekem 3 kg tömény van. Nem volt felhasználva, de 20 éves. Egyet felbontottam, nem zavaros, nincs benne kiválás, nincs szaga. Szóval ránézésre semmi probléma nincs vele. De pont holnap megyek hulladékudvarba. Ha már nem jó, akkor ezt is eladom.
2022. márc. 15. 20:06
3/12 anonim válasza:
g11 akkor sztem felejtős bár ki tudja
4/12 A kérdező kommentje:
Nincs ráírva G szabvány. Valami Glycunic. De akkor inkább kidobom.
2022. márc. 15. 21:22
5/12 anonim válasza:
Egy pohárba tegyél 1 decit és tedd be a fagyasztóba 1 napra, és ha nem fagy meg akkor nyugodtan használhatod.
6/12 anonim válasza:
Sosem romlik meg, nyugodtan használd.
7/12 anonim válasza:
de azzal se h felhigitottam 1 decit? kicsi buborékok mentek lentről felfelé a palackban xd
8/12 A kérdező kommentje:
Már késő, reggel leadtam. Nem is a fagyáspontja miatt aggódom, hanem hogy elbomlik, elsavasodik benne a glikol.
De már lényegtelen, lomnak nem akartam tartogatni, inkább a hely kellett a garázsban. Azért köszönöm.
2022. márc. 16. 10:17
9/12 anonim válasza:
hol lehet leadni? MOL kuton nem veszik át max hulladékudvar
10/12 anonim válasza:
Ekkora összegnél én nem foglalkoznék vele.
5 ezerből megvan a minusz 35 fokos fagyálló a legtöbb kocsiba és 4-5 évig simán bírja.
20 éves nem tudjuk hogy viselkedne. Én is attól tartanék, hogy megmar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!