Mi a legolcsóbb megbízható autó Swiften kívül?
Figyelt kérdés
Nézegettem, hogy klímás, 4-5 ajtós benzinesből melyik a legolcsóbb és Swiften kívül találtam Seat Cordoba 1.4-est 2001 körüliek. Ezek milyenek, ha fontos lenne a megbízhatóság: elvigyen mindig A-ból B-be mindig. 200 ezerért már találtam, ezek mennyire megbízhatóak? Annyira kéne hogy meghibásodások nélkül hazavigyen vidéken, meg néha autópálya, havi egyszer-kétszer. Ha ez nem az, akkor mit mondanátok a legolcsóbb megbízható autónak a Swiften kívül?2022. márc. 15. 11:56
1/4 anonim válasza:
200ezerért meddig szeretnéd használni? 1-2 ismerősömnek volt Cordobája meg Ibizája, szerették, sok gond nem volt vele, DE 2 kilóért háááát, fene se tudja milyen állapotban lehet. Minden egyre drágább lesz... még a sz*r autó is.
Ami még aránylag olcsó és nem vészesen vackok: Megan, Clio, 105, Saxo, Alto, Corsa, Astra, Lanos, Twingo,
2/4 anonim válasza:
Opel Astra, és sok is van belőle + olcsó az alkatrész.
4/4 anonim válasza:
Ennyi pénzért tényleg szinte teljesen mindegy milyen típust veszel csak az számít hogy milyen állapotban van.A legmegbízhatóbbnak mondott autó is simán lehet egy guruló roncs 200ezerért,alaposan nézd át a legjobbnak tűnő példányokat és azokból válaszz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!