Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi és mennyi plusz költsége...

Mi és mennyi plusz költsége van egy autó vételnél ?

Figyelt kérdés

Friss jogsis ként kinéztem egy 2008-as Fiat 500-at. Tegyük fel 1.millió 200 ezer.

Ehhez még milyen költség jön?

Próbáltam rákeresni de azt láttam friss jogsinál máshogy van és szeretnek egy kicsit tájékozottabb lenni.

2022. márc. 15. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Semmi nincs máshogy friss jogsival... Az első autómat akkor vettem, amikor még jogsim nem is volt.

Biztosítás kötés

Erdetvizsga 16-20.000 ft

Okmányiroda 6000 ft

Vagyonszerzési illeték

2022. márc. 15. 10:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyedül a biztosítás lesz nagyon magas egy friss jogsisnál. Minden más ugyanaz mintha nem friss jogsis venné.
2022. márc. 15. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Elöttem leirták a kérdésre a választ, én még kiegésziteném, igaz nem ezt kérdezted, de jo ha tudod.

Apro javitások elöjöhetnek még, de olajcserére mindenképpen vidd el egyböl. Gumikat érdemes megnézni, mennyire kopottak. Én olyantol vettem, aki cigizett a kocsiba, elvittem teljes tisztitasra. 20 000 ft volt, de azota sem érezni a cigit, és legalább tudom h teljesen tiszta, honapokig friss új illata volt.

Tudtam h nem muködik a klima az autoba, fel kellett tölteni. Akkor kiderült h lyukas, uj kell. Nem baj, pont nyár volt, megcsináltattam, talán 60-80 körül volt. Ezek nem kötelezöek, de azt mondják ha veszel kocsit kb 15-20%-a vételárnak meg rámehet.

2022. márc. 15. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:

A jogosítványod megszerzésének ideje, egyedül a biztosítási díjat befolyásolja.

Ami használt autó vásárlásnál mindenképp szükséges (függetlenül attól, hogy mit mond az eladó, és mi van a szervízkönyvben), olaj, olajszűrő, légszűrő, pollenszűrő csere.

A többi állapotfüggő, de van egy jó tanácsom is. Nem létezik költségmentes használt autó, tök mindegy mit írnak a hirdetésben.

2022. márc. 15. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
1,2m-ért kapsz jó autót is. Felejtsd el a fiat 500-at...
2022. márc. 16. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!