Hány forintos benzin ártól fognak ritkulni az autók az utakon?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán lesz-e ilyen? Elektromost még mindig sokan nem tudnak venni, de igazából nem is akarnak, ahogy én sem.2022. márc. 13. 08:42
11/29 anonim válasza:
7. Igazad van drágulni fog a tömegközlekedés is. De ha minden drágul arányaiban akkor is olcsóbb lesz mint autót fenntartani ahol a piszok drága üzemanyag mellett még csomó mindenért fizetni kell. Sőt mindig is olcsóbb volt a tömegközlekedés, van akinek kell a munkájához az autó vagy el van kenyelmesedve mióta megvan mint például én, nekünk ez szívás lesz.
12/29 anonim válasza:
Szerintem max akkor ha 800 Ft/liter környéke lesz.
13/29 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy számottevően ritkulna a forgalom. Az autóhasználók nagyrészének szüksége van az autóra. Ők tényleg vagy nem tudnák megoldani az életüket másképp, vagy hatalmas életminőségromlás következne be autó nélkül.
14/29 anonim válasza:
#7 Attól függ. Biztos van, amelyik nem az, de a Volán nagykeráron tankolja a buszait, így az eddig nem volt veszteséges. Most már igen.
15/29 anonim válasza:
#14 Izé... #10. Nem megy ez ma nekem. :D
16/29 anonim válasza:
#14: Azért van néhány más nem elhanyagolható tényező, mint az üzemanyagár, ha meg akarod határozni melyik cég veszteséges...
17/29 anonim válasza:
#16 Nyilván, de itt most az üzemanyagár miatti veszteségről beszélünk. Minden más veszteség egy teljesen más téma.
19/29 anonim válasza:
szerintem sem lesz kevesebb. ahogy előttem is írták, minden nagyobb drágulásnál lehetett volna ezt jósolni, aztán soha nem következett be. szerintem hamarabb következne be a jelenlegi helyzetben a csökkenés, tehát ha ellátási nehézségek miatt nehezebb volna tankolni...egyébként lehetne 2000 Ft is egy liter üzemanyag, akkor is a seggünkhöz lesz nőve az autó.
20/29 anonim válasza:
#17: Nem elhanyagolható, mert a tömegközlekedési díjak nem tudják és nem fogják úgy lekövetni az üzemanyagár változást, mint az egyéni közlekedési költségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!