Opel Astra G Caravan 1.6 75LE VS. 101LE?
Sziasztok!
Egy kombi G Astrát szeretnék vásárolni, azonban látom hogy van belőle 75LE valamint 101LE.
A 75 lovasról nem sok infót találtam a neten, úgyhogy segítsetek légyszi, hogy nagyon megérződik az a 75LE?
Tudom hogy a 101 lovas sem egy paripa, de kíváncsi lennék, hogy akinek van tapasztalata az mit gondol, jó lehet-e a 75 lovas is?
Köszi szépen előre is
Igen én is ettől féltem :/
Köszönöm szépen a válaszod!
Köszi szépen a hasznos válaszokat.
Akkor azt hiszem maradok inkább a 101 lovasnál:)
A 101 lovasnál az olajfogyasztással számolni kell, enyhébb esetben 5-6dl súlyos esetben 1-1.5L/1000km.
De még erre is azt mondta a szerelő, hogy normális.
A 8 szelepes motorral ez nem történik meg. Erőtlenebb,cserébe sokkal kevésbé kényes motor.
Én a 8 szelepes változatot venném.
Írod, hogy kombit szeretnél....
Vinnél benne nehezebb cuccokat is? Mert akkor egyértelműen a 101 lovast.
Családdal használnád, asszonypajtás, gyerekek, csomagok? akkor szintén a 101 lovas.
Egyedül mennél vele mindenhova? Akkor nem vészes a 75 ló sem.
Leginkább városban használnám, naponta kb 30km átlagba. Vagy egyedül vagy barátnőmmel leginkább, de nyilván nem szeretném azt sem ha nyáron a Balatonhoz út közben megállni :)
Köszönöm szépen a válaszokat mentek a zöldek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!