Honnam tudhatom, hogy a légtömegmérő jó-e?
Figyelt kérdés
Golf 5 1.4tsi 120le. Valami kártevő elrágta a légtömegmérő kábeljeit (6szálból kéttőt teljesen) A motor ugyanúgy viselkedik így is mint előtte, csak onnan vettem észre, hogy világított a motorhiba lámpa. A motorháztetőt felnyitva azonnál látszott a fizikai sérülés a csatlakozóknál és mind a 6 szálból kivágtam kb 15centit, majd hózzátoldottam ugyanennyit, de a hiba nem szünt meg. Lehet máshol is elrághatott valami vezetéket ami nem látszik? Esetleg a motorhiba jelzés nem is légtömegmérő hibára utal? Tudom persze szerelő kellene, de ha van rá lehetőség inkább megcsinálnám egyedül, mert már csupán egy 5perces obd diagnosztika is 10ezerbe kerül, és ennyitől még nem is fog müködni.2022. márc. 10. 20:38
1/2 anonim válasza:
Ha nem törlöd ki a hibakódot, akkor benne marad, ezért égve marad a lámpa. Töröld ki és nézd meg hogy visszajön-e.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Végül nem csináltam mást, csak elindultam így a boltba és 100méter után kialudt magától. Úgy látom, hogy alapjáraton nem jött rá, hogy újra működik a rendszer.
2022. márc. 11. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!