Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik transzmittert ajánlanát...

Melyik transzmittert ajánlanátok autó rádióhoz?

Figyelt kérdés

2022. márc. 9. 15:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem egy ilyenem van. Telefont is tök jól tölti, Bluetooth-os is, működik is, célnak megfelel.

2022. márc. 9. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

Mi a fene ez a hiszti itt? Most tényleg az a téma, hogy nem létezik normális FM transzmitter? Hol éltek ti, most komolyan?

Vagy másfél éve a Xiaomi Roidmi 3S-t használom, soha semmi bajom nem volt vele. 9-10 ezer körül van. Harmad annyi, mint a legolcsóbb nem hulladék bluetooth fegyegység. Egyetértek, hogy az a jobb megoldás, de a drágábbik is, ráadásul ha az embernek 2005-2012 közötti autója van, akkor jó esély van rá, hogy az utángyártott fejegység nem is opció, mert a régi szabvány 1 din kialakítású gyári rádiók helyét átvették az integrált rádiók a 2000-es évek közepén, azonban a gyári bluetooth csak a 2010-es évek elején jelentek meg. Szóval jelenleg pont az autók átlagéletkora beleesik abba a "szürke zónába". Nekem is Astra H-m van, integrált a rádió. Kapható beépítőkeret, bele lehet tenni az utángyártott fejegységet, de egyrészt idiótán néz ki, másrészt a BC-ről le kell mondani (bár technikailag megoldható, hogy a multikormány gombjaival kezeld a BC-t, de az nem egyszerű).

Szóval marad a kábel (ha van aux vagy USB aljzat, de az sem garantált még a késői 2000-es évek végén, az enyémben is "extra" a jack kimenet), vagy az FM transzmitter, amiből igenis lehet jót kapni.

2022. márc. 9. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
23%
Semmilyet, mind szar. Bluetoothos fejegység, és béke van. Imádom. Játssza a telefonon lévő zenéket, szinkronizálódik a Spotify -al is, és nem utolsósorban kihangosítóként működik telefonálás közben. Mindezt összességében a kormányoszlopról vezérelve.
2022. márc. 9. 20:31
 14/15 A kérdező kommentje:

amúgy olyan embereket hallottam "minőségről" beszélni, akik minimal (!) zenét hallgatnak hifitornyokon autóban. Ahhoz aztán kell a flac, mikor mind ugyanaz. csak buhogjon.

különben meg semmi baj a transzmitterrel szerintem, épp szereztem egyet. nem értem az itteni kommenteket. vettétek a 900ft-os szutykot tizen éve kínai piacról, persze hogy rossz... amúgy meg visszaad mindent szépen. És fejegységet mi a francnak vegyek 70ezerért? telefon is tud spotify-t, de minek hallgatnék zenét arról, ha fent van telefonon, vagy sd kártyán? telefonon meg megint minek hangosítsam ki magam vezetés közben? Ki a franc akar vezetés közben telefonálni? inkább zenét hallgatok.

uh ezhek az érvek..

2022. márc. 10. 23:21
 15/15 anonim ***** válasza:

...nem kell 70 ezres fejegység. Az enyém mindennel együtt 42 pénz volt. Pioneer. ;)

2022. márc. 11. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!