Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik transzmittert ajánlanát...

Melyik transzmittert ajánlanátok autó rádióhoz?

Figyelt kérdés

2022. márc. 9. 15:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Leginkább semmilyet. Legjobb bluetoothos fejegységet venni. Vagy ha van rajta AUX bemenet, rá lehet kötni utólag BT vevőt.
2022. márc. 9. 15:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznos válasz volt
2022. márc. 9. 15:41
 3/15 anonim ***** válasza:

Én ilyen 999 Ft-os kínait vettem (mi mást), saját akkust:

[link]

Pár hónap alatt tönkrement az akkuja, kb. 15 percig bírja teljes feltöltéssel. A frekvenciát sem tartja már pontosan, lehet, hogy a gyenge akku miatt. A szivargyújtósokat nem ismerem. Volt egy olyanom is, amit az antennakábelbe kellett bekötni, és 12V-ról ment. Na, az tudta, amit tudnia kell.

2022. márc. 9. 15:52
 4/15 anonim ***** válasza:

#2 az volt, barmilyen hihetetlen. Az analog FM-transzmitterekrol altalanosan elmondhato hogy sz*r minoseguek, mint altalaban minden kisipari kenyszermegoldas. Zajos, instabil, a fajltipus-tamogatas esetleges.

Neves gyartok nem is igen foglalkoznak vele, mert tipikus kispenzu / penztelen felhasznalok veszik, igy alig van rajta haszon, maradnak a nevtelen, kinaban ber-gyartott, ezer es egy neven arult de ugyanaz a bovli.

5/15 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, kb. öt éve vettem, akkor volt 999 Ft. :)
 6/15 A kérdező kommentje:
Azért találni már minőségirket is
2022. márc. 9. 15:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mutass egyet, kérdező!
2022. márc. 9. 15:55
 8/15 anonim ***** válasza:
#5 jaja, csak egy ezres, de hamar a szemetben is vegezte. Er kb. 400 forintot, legyartanak tizezret, es maris van rajta 6M haszon. Meg persze jonehany kilo elektronikai hulladek.
2022. márc. 9. 15:57
 9/15 anonim ***** válasza:
@Kerdezo: ha szerinted gyartanak minosegieket is, miert nem veszed meg valamelyiket?
2022. márc. 9. 15:58
 10/15 A kérdező kommentje:
Nézzétek már meg az áraikat. Nem 999ft.ost kell venni.
2022. márc. 9. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!