Évjárat mennyire számít egy autónál?
Figyelt kérdés
Pl. 2001-es vagy 2005-ös japán. Ha hasonló az állapot, csak árban van egy kis különbség, melyiket érdemes választani?2022. márc. 9. 09:22
1/11 anonim válasza:
persze, számít, mert minden műanyag és gumi alkatrész öregszik benne
hasonló állapotnál, minél fiatalabb annál jobb
2/11 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk 2-300 ezer ftvel lenne több? Megéri az a plusz az évjárat miatt?
2022. márc. 9. 09:30
3/11 anonim válasza:
Ha ugyan olyan állapotban vannak akkor nem adnék érte többet, csak mert 3 évvel fiatalabb. Max. akkor ha a fiatalabb modell jobban tetszene valamiért (szín, esetleg volt a modell életében egy ráncfelvarrás és az pl. szebb orrészt vagy belteret kapott stb.)
4/11 anonim válasza:
Későbbi eladhatóság szempontjából jó, ilyen idős autóknál szerintem mindegy, hogy a műanyag, illetve gumi alkatrészek 17 vagy 21 évet öregedtek.
A 17 éves állhatott akár 17 évet kint a füvön, a 21 éves állhatott akár 15 évet fűtött garázsban. Ilyen idős autónál állapotot veszünk.
5/11 A kérdező kommentje:
Ráncfelvarrás volt, egy picit szebb az új kívül-belül, de azon kívül műszakilag nincs változás.
2022. márc. 9. 09:52
6/11 A kérdező kommentje:
újabb*
2022. márc. 9. 09:53
8/11 A kérdező kommentje:
Nem, ott volt változás műszakilag :)
2022. márc. 9. 10:39
9/11 anonim válasza:
Számít, ahogy az állapot is számít. Attól hogy fiatalabb még nem biztos hogy jobb állapotú.
10/11 anonim válasza:
jó kérdés...2005-től ugrásszerű műszaki változásokat vezettek be például a japánok. A 2005-től gyártottak már jobban felszereltek, a minőségük is jobb. (én is 2005 őszi gyártást vettem, jobb a 2004- eshez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!