Fehérgyarmaton már nem lehet vásárolni gázolajat, nálatok lehet?
Figyelt kérdés
Gondolom a nagykereskedelmi árak emelkedése miatt nem éri meg nekik eladni, ezért nincsen. Nálatok lehet vásárolni?2022. márc. 8. 19:49
11/19 anonim válasza:
Az emberek a sima 95-öst is pánikszerűen kezdték felvásárolni.. nyilván öngerjesztő a folyamat. Pedig az nem fog elfogyni, az lesz a kutakon.
A 100-asnak megy fel az ára, abból telenyomtam azért este a verdát még mielőtt.
12/19 anonim válasza:
a média megint jól keresztbe tett a piacnak
13/19 anonim válasza:
12. Gondolod? Nem arról van szó, hogy a nagykerekre is kiterjesztette a kormány az árstoppot, és csak veszteséggel tudnak azok is vásárolni?
14/19 A kérdező kommentje:
Már azon a kúton sincsen ahol tegnap sikerult tankolnom.
2022. márc. 9. 10:34
15/19 Majatom válasza:
Szerintem az is közre játszhat, hogy az elmúlt napokban elég sok utánfutós, meg pick up-os autót láttam 1000 l-es IBC tartályokkal a környékbeli kutakon, a gazdák tárolják befelé, hogy tavasszal biztosan el tudjanak vetni. Csengerből írok.
16/19 Majatom válasza:
Egyébként tegnap reggel a kollégám még tudott tankolni gázolajat a csengeri mol kúton.
17/19 anonim válasza:
Hiába vesz 1000 litert, mire felhasználná megrohad.
Amúgy meg nem fogják hagyni hogy ezer litykót tankolj.
18/19 Majatom válasza:
17-es: Eddig engedték venni. Amúgy meg akinek 50-60 hektár földje van, az 4-5 nap alatt elhasznál 1000 litert. Nekem csak 5 hektár van, de arra is kelleni fog kb. 100 liter, mire elvetek.
19/19 anonim válasza:
Nekem fél éves sima 95-ös benzinnel gond nélkül megy az autóm a fűnyíróm is, először paráztam az 'új' benzinektől, 100-ast tankoltam aztán visszatértem 95-ösre, semmi gond vele, mint irtam fél éves benzin is jó. MOL, OMV, SHELL kutakon szoktam tankolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!