Jogosan esik rosszul? Nem használhatom az autónkat.
Simán letudja rúgni a kuplungot egy kezdő vezető pár ezer km alatt. Ami ugye egy viszonylag magas tétel illetve jó pár nap autó kiesés amit nem mindenki tud megengedni magának.
Egyszerűen erre az a megoldás, hogy neked is legyen egy autód. Ezt kell áthidalni. 1-2 szűkebb hónap után simán tudtok venni valami használható kisautót.
Munkásbusszal meg akkor sem járnék, ha sétálnom kéne. Nyílván ha ilyen esetben lennék akkor egy ideig tudnám nélkülözni az autót a családomnak amíg nem tudnánk venni mégegyet.
Jogosan esik rosszul, de sajnos amíg az ő autója addig nem tudsz ezzel a ténnyel mit kezdeni, félti az autóját.
Egyébként meg aki írta h a nők nem tudnak vezetni, dupla arannyal törnek össze pasik autót vagy karamboloznak egy év alatt mint a nők, szóval.
Köztudott tény az is, hogy az összes pasi aki vezet az azt hiszi magáról o az ász és ő megtehet bármit
Nalunk is nehez volt az autovasarlas miutan meglett a jogsim.
Mindennel is baja volt a ferjemnek.barmilyen autot neztem minden talalt valamit 😂
Viszont elso naptol hasznalhattam a feltett autojat.2x vezettem mellette,harmadik alkalommal elzavart dolgozni a kocsival😅.egybol megkaptam a potkulcsot hozza.oke,amikor dolgozott akkor o ment vele,en buszoztam,de 14 eve nem ult buszon,ertheto.engem ez nem zavart,haz elott vesz fel/tesz le a busz.
Majdnem fel ev eltelt,mire talaltam egy olyan autot,amire rabolintott.
Azt viszont egybol megvettuk.azutan az ove elkezdett rosszalkodni,ha o nem ment vele,akkor nekem kellett azzal mennem,most ott tartunk,hogy engem munkatarsam hoz/visz,az uram az enyemet hasznalja,az ove pedig szerelonel😂😂.meg alig vezettem a sajatom...
Ha nincs ra keret,valahol ertheto ha nem akar venni,viszont nem ertem miert nem enged vezetni?ne hagyd magad,igenis mehess az autoval amikor parod hazaer a munkabol.intezd akkor a bevasarlast es meg a gyerekre is tud vigyazni.
Nekem 5 éves volt a jogsim mikor beultem barátom autójába és telibe húztam az oldalát (vadi új auto volt) tudok vezetni, sokat is vezetek, egyszerűen nem mertem be eléggé a helyzetet mennyire van messze a mellettem álló, nem csak az tud kárt csinálni az autóba akinek friss a jogsija vagy keveset vezetett eddig, bármikor történhet bármi.
Teljesen megertem hogy félti az autóját, én is féltem, nem is vezeti rajtam kívül más, bár szerintem az is egy megoldás lenne hogy Te vezetnel a boltba o meg ülne melletted így ha problémája van mondhatna, ugyanez orvoshoz a kisbabaddal, vagy tanithatna is Téged parkoloba.
A legjobb módszer ha sporolsz kicsit az autóra, az csak a tiéd lesz, és te fogod használni, bár nem igazán értem miért nem segít neked,ez olyan mintha a gyerek 17-8 evesen leteszi a jogsijat és az anyja nem engedi vezetni az autóját, akkor minek csinalta meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!