Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosan esik rosszul? Nem...

Jogosan esik rosszul? Nem használhatom az autónkat.

Figyelt kérdés
Tehát 1 éve van jogosítványom, a férjem nem engedi hogy használjam az ő autóját, eddig 2x mehettem vele. Úgy érzem jogosan esik rosszul, lassan ki fogok esni a rutinból, venni jelenleg nem tudunk, ha mégis autó vételről van szó, vagyis van rá keret az adott hónapban, akkor hirtelen mindig valami fizetnivalót talál ki ami "sürgős" vagy ő szerinte rossz az amit kinéztem. (Komolyan már bárminek tudnék örülni) Èn itthon vagyok gyesen a kicsivel, és nekem nagyobb szükségem lenne a kocsira, mivel nekik van céges busz amivel járhatna melózni, én meg a tömegközlekedéssel kínlódok babakocsival ha menni kell pl gyerekorvoshoz vagy vásárolni.

2022. márc. 7. 16:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%
Az hogy van jogsid, nem jelenti azt, hogy tudsz is vezetni. Köztudott tény, hogy a nők nem tudnak vezetni.
2022. márc. 7. 16:24
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Ülj le vele és beszéljetek róla. Itt hiába mondunk bármit.
2022. márc. 7. 16:26
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Az első egy balfék, a családi problémáidra meg nem hinném, hogy itt bárki tudná a választ.
2022. márc. 7. 16:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Amikor használtam és mellettem ült, akkor nem volt semmi problémája azt mondta jól vezetek. Mivel ismerem őt és ha valami nem tetszett volna neki azonnal kiszállít. Forgalmi vizsgán se buktam meg szóval nem is értem mi ez az önzőseg.
2022. márc. 7. 16:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ide akartam írni de ide tette a kérdèst
2022. márc. 7. 16:29
 6/15 anonim ***** válasza:
42%
Első vagyok. Csak poénkodtam. Ha az én feleségem lennél, vezethetnél, mert egy punci fontosabb, mint egy autó.
2022. márc. 7. 16:30
 7/15 anonim ***** válasza:
22%

ettől a férjtől meg kell szabadulni...ez valamiben sántikál..vagy nője van, és tiplizni akar a pénzzel, vagy már rég közömbös vagy neki..ha tisztelne, szeretne, nem járna másmúton, akkor nem engedné, hogy gyalog járj.

...gondolom ennek ellenéze teljesíted az elvárásait...főzöl, mosol, vasalsz, takarítasz, és este még mellébújsz...

Az orrodnál fogva vezet.

2022. márc. 7. 16:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért írod mindig, hogy az ő autója? Mitől nem a tiétek? Ő kapta/örökölte valakitől? Vagy céges?
2022. márc. 7. 16:33
 9/15 A kérdező kommentje:
Aza baja hogy fél tőle hogy megpadkázom, vagy elromlik a kuplung és nem tud mivel járni. Megcsináltatni meg mostanában nem futna rá ha olyan baja lenne. Saját magának vette a saját pénzéből és az ő nevén van.
2022. márc. 7. 16:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Elromlik a kuplung. Aha.

Attól fél, hogy nem leszel kiszolgáltatva és fogod a gyereket, nyugodtan el tudtok menni bármerre, nemcsak a ház körül tudod tolni a babakocsit.

Saját magának az ő pénzéből - ezek nem léteznek házasságban.

Ne hagyd magad légy szíves ilyen hülyére venni és leuralni.

2022. márc. 7. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!