Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő alatt lehet lerakni...

Mennyi idő alatt lehet lerakni B+E kategóriás jogosítványt Budapesten?

Figyelt kérdés
Illetve melyik autósiskolát ajánlanátok ehhez? Köszi!

2022. márc. 6. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Erre senki nem tud neked felelni

Egy óra vezetés gyakorlás díja nyilvános, megnézhető akár az interneten is, csakhogy senki nem tudja, hogy 30, 40, 50, vagy 100 óra gyakorlás után sikerül a forgalmi vizsgád, és ebből adódóan százezres összegű különbségek lehetnek, és elbukott vizsgák díjait nem is említettük.

2022. márc. 7. 04:42
 2/4 anonim ***** válasza:

1-hez.

A "mennyi idő" az oktatók leterheltségétől, a velük megegyezés függvényében, és az említett "hány óra gyakorlásra van szükség" függvényében nagyon változó, de jellemzően nem rövid átfutási idő.

Mostanság, aminek Budapesten egy éven belül sikerül jogosítványt szerezni, az örülhet.

2022. márc. 7. 04:46
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Én a be-hez annyit gyakoroltam hogy reggel 6ra mentem gyakorolni 7kor vizsga 8kor már hazafelé tartottam, logikusan azért mert ha már tudok vezetni az utánfutó a vontató gépjármű súlya pár kilóval tobb több nem változtat a vezetésen.
2022. márc. 7. 06:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja de nekem igy is 4 hónap volt, megkaptam a logint az etitanba pénteken hétfőn kértemvizsga időpontot mert kész volt 1 honao múlva kresz vizsgán volt majd 2 hét mire eredmény és oktató hívott majd azonnal kert vizsgát de 1 hónap volt akkor reggel tanulás és vizsga majd 1 hónapra rá újabb időpont és elmentem vizsgázni forgalomban előtte nem volt idő így saját kocsival bejártam a 3 útvonalat
2022. márc. 7. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!