Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hazavágtam a szervó szivattyút...

Hazavágtam a szervó szivattyút szerintetek?

Figyelt kérdés
Ma este hazafelé autóztam amikor észrevettem hogy egyre nehezebb tekerni a kormányt (semmi előjele nem volt eddig), megálltam láttam hogy olajcseppek vannak a kocsi alatt akkor már tudtam hogy a szervó olaj folyt el, szerintem az egész el ment. Kb 20 kilométert mentem vele igy hazaáig, nagyon nehezen lehetett tekerni a kormányt. Nagy hülyeséget csináltam hogy igy mentem vele? Kb mennyibe fog kerülni a javitás? (Ford Focus Mk2 2005)

2022. márc. 5. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennyitől még nem szokott tönkremenni. Nekem is volt már ilyen. Meg kell javítani a folyást, feltölteni és kipróbálni. Ha nem bírta a szárazon futást, akkor sírni fog a szivattyú.
2022. márc. 5. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Ilyenkor mindegy milyen olajat de rögtön tölteni kellett volna bele, aztán meg lecserélni.

Még a motor olaj is jó bele, jobb mint olaj nélkül.

2022. márc. 5. 21:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen csak a semmi közepén voltam, olaj sem volt nálam. Hirtelen ismerőst sem tudtam volna aki hazavontat, autómentő meg egy vagyont elkér szerintem. Biztos hogy száraz volt már, hülyén jött ki.
2022. márc. 5. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Kibírja simán, van benne annyi takony, hogy ne szárazon fusson. Akkor mennek tönkre, ha valaki utána még hetekig így jár vele.
2023. máj. 15. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!