A Tesla autók luxus autónak számítanak?
Európában pl. a mindennel felszerelt S az 61 millió forint…
Az X is csak 1-2 millióval olcsóbb.
A legolcsóbb Tesla ami kapható újonnan az a fapados model 3, fehérszínben, 19 millióért.
Luxus az, amit nem mindenki engedhet meg magának.
Márpedig ezen az áron igen, ez luxus kategória.
2-es, rossz hír. Attol h neked akar egy 100 millas auto sem luxus, attol meg az luxusautó! :)
Szerintem belefér az "exclusive" kategóriába a Tesla.
Ez igazából szerintem a prémium kategória, mint az Audi, BMW, Mercedes!
A luxus meg nekem a Ferrari, Rolls Royce, Lamborghini, Bugatti, stb...
Gondolom a Mercedes sem csinálna az S osztályból még Maybach-ot ha úgy gondolná, hogy az S osztály már luxus...
"Szigorúan, szárazan, a közgazdaság a nyelvén a luxusjavak olyan javak, melyek kereslete a jövedelem változásával nagyobb arányban nő, szemben az alsóbb- vagy létszükségletű javakkal. Tehát: minél többet keresünk, annál inkább költjük erre (is) a pénzünket, pedig szükségünk nincs rá. Ez lehet óra, autó, művészeti alkotások, gyémántékszer, kaviár, vagy akár divatcikk."
Eszerint lényegében a luxustermék elsősorban attól luxus, mert drága, nem pedig a minőségétől.
És mivel a Tesla drága, így nevezhető luxusjárgánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!