Mitől akar a vezérmű szíjam lefutni, a vezérmű kerékről? Új a szett, és más tünete nincs.
Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 08:28
1/7 anonim válasza:
az akar mit jelent? Miből látni, és mit teszel ellene? Vagy lefut, vagy nem..órákig nem vár..
2/7 anonim válasza:
CR dízeleknél szokott ilyen lenni, ha elkopott a nagynyomású szivattyú.
Azért nem vezeti le a szíjat, mert valahol van egy határoló, leginkább a főtengelyen az ékszíjtárcsa.
Ha csak egy kis benzines, akkor rossz valahol egy csapágy, félre lett síkolva a hengerfej, valamelyik szíjvezető nincs síkban...
3/7 A kérdező kommentje:
Fel akar futni a blokk irányába de nem engedi, viszont síkolva is lett a hengerfej. De ha esetleg nem a hengerfej akkor mi más lehet? Nem CR. 1.9Tdi
2022. márc. 2. 09:19
4/7 A kérdező kommentje:
És mint mondtam új a szett tehát jó kéne legyen minden. Continental van rajta
2022. márc. 2. 09:22
5/7 anonim válasza:
Valaminek a tengelye ferdén áll. Általában a feszítőgörgő mechanika szokott elkopni, de találkoztam már olyannal is, ahol egy idő után az adagoló tudott elmozdulni a gyárilag gyenge rögzítési pontok miatt.
6/7 anonim válasza:
Adagoló nem lett leszedve?
Vagy kiszopósodott a konzol rögzítőcsavarja.
Ha adagoló kopott, akkor nem a blokk fele vezeti a bordásszíjat.
De lehet, a hengerfej tényleg nincs síkban, vagy rosszul lett lehúzva.
7/7 A kérdező kommentje:
Reménykedtem, hogy más lehet, de úgy néz ki a hengerfej
2022. márc. 2. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!