W212 E mercedest szeretnék vásárolni a közeljövőben, de nincs belőle jó?
Persze, azért vesz valaki Mercit hogy aztán elugorjon vele egy évben kétszer a tescóba... nincs ezen semmi csodálkozni való, pont hogy a sok km futás a reális. Akkor talán volt gazdája is.
De úgy látom még mindig ingyen kéne a prémium kocsi 100 ezres futás alatt, de szervizbe is ingyen kéne hogy menjen 10 évbe egyszer.
Biztosan nem fogsz találni kevés kilométerest, vagy ha mégis akkor jóval magasabb lesz az ára mint a társainak.
Ez nem az az autó amit arra vesznek, hogy évi 2-3e km-ert menjenek vele, főleg nem a dízelt.
Ezekben a 300e km 10-12 év alatt teljesen reális.
Az egy dolog, hogy elmegy sokat, csak itt már szépen kell majd cserélgetni az alkatrészeket ami jóval drágább mint egy másik autónál.
Hivatásos sofőrként vezettem sok autót és nekem nem jöttek be az ilyen komoly premium mercik.
Nem szeretem amikor már ennyire steril a vezetés, semmi menetzaj, semmi kormányellenállás, semmi sebességérzet.
Mész az autópályán 130-al és olyan mintha cammognál.
Mész lakott területen 50-el és olyan mintha 20-al gurulna az autó...
“ Ezekből nem is lehet találni minimum. 250 cdi motorost, ami magyarországi és nem 300+ ezret futott?”
De lehet, várni kell a megfelelőre és ha esetleg felüti az orrát meg kell venni, teljesen mindegy milyen áron adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!