Miért ilyen drága a kötelező biztosításom ?
Az nem is sok.
Nekem 12 éve van jogsim, 5. éve saját kocsim.
Sose volt balesetem.
A kocsi egy kis 16 éves 1.2 benzines 206-os.
Az éves legolcsóbb biztosításom 44e forint volt.
Nem tartom vészesen soknak a paramétereiddel, főleg, ha Budapesten, vagy nagyobb városba laksz.
Összehasonlításul én 39 éves vagyok. Vidéken lakom. 22 éve van jogosítványom. Ebből 11 éve van saját autó a nevemen. Balesetem soha nem volt. Céges autókkal nem tartom nyilván mennyit vezettem, mert a biztosítót úgysem érdekli. A díjat egész évre on-line befizetem. Egy 1.6-os Opelem van. Mivel szinte minden évben váltok biztosítót, így legalább az áremelkedéseket sikerül elkerülni, bár olcsóbb nem nagyon lett még a biztosításom. Évek óta 50-60e körül fizetek.
Érdekes egyik haveromnak pont tigràja van friss jogsis, velem egy idős és úgy fizet 60 at. Amúgy meg vidéken lakom én is, de oké , látszik mindenkinek olcsóbb csak nekem ilyen ge*i drága. Meg teljesítmény :D 90 lóerős , ha 500 lóerős kocsim lenne mennyit fizetnèk 300 ezret? :D
Vicces ez a biztosítás, nem ad valós visszajelzést ez a pár adat ki, hogy vezet. Majd ha marika néni akinek van 8 gyereke fizet 20’ezret :) mert olyan nagy kedvezményt ad , mintha annyira összefüggne , a kölykök száma ki , hogy vezet :D tiszta szégyen az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!