Koccanás. Szerintetek ebből bajom lesz?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok, ma a reggeli órákban munkába menet hátulról belekoccantam egy autóba.
Tudom, én vagyok a hibás. Kb 10-15km/h sebességgel mentem. Sajnos satuféket nyomott előttem is a férfi, illetve én is, elmondása szerint az előtte levő is. Csak ő meg tudott állni, én nem.
Az ő autóján szó szerint egyetlen karcolás sem történt. Nézegette mindenhogy, sehol semmi. A mi autónknak a műanyag logón lett egy repedés, ennyi.
Kitöltötte a kárbejelentőt, mert azt mondta, hogy nehogy az legyen, hogy mivel rugalmas az autó hátulja, ezért belülről a tolatóradar vagy barmi megsérült.
Soha nem történt még velem ilyen, 2 éve van jogsim, tudom nem sok idő, de nem vezetek őrült módjára.
Szerintetek mennyi az esélye, hogy behúz engem a csőbe valami ismerős szervizben, hogy kamu elromlott benne valami , vagy már eddig is el volt romolva vagy barmi, és ezért fizetnünk kellesz? Illetve hogy működik a kötelező biztosítás?
Rendőrt kellett volna hívnom már így utólag gondolkodva…
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Tudom, hogy mindenképpen én vagyok a felelős.
Arra fel írtam a rendőrt, hogy ha lefotózzák a rendőrök az autót és náluk megvan a kép, akkor nem tudna olyan dolgokat rám verni ami nem történt a kocsival..
Ez mennyire lehetséges, hogy 1 karcolás sincs a kocsin, de a belseje megsérült úgy hogy totálkár vagy vmi komolyabb baja van? Pl tolatóradarnak, vagy barmi.
Semmi hibája nem lehetett ebből. Ez egyáltalán nem nagy sebesség ahhoz, hogy történjen valami.
Ált. rendőrt ilyenkor nem célszerű hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!