Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Mondeo 2.0 TDCI Titanium...

Lobbi4 kérdése:

Ford Mondeo 2.0 TDCI Titanium vagy Opel Astra J 1.6?

Figyelt kérdés
Egyik haverommal lenne egy közös autó, mindketten más állásponton vagyunk. Szeretném megkérdezni a személyes véleményeteket és a tapasztalatokat az említett 2 autóval kapcsolatban. Mindkettő 2017-es kiadás és sedan kivitel.

2022. febr. 28. 17:43
 1/4 GreatLear ***** válasza:
56%

Szerintem a 2 autó nem egy kategória. Formára nekem a Mondeo egyértelműen viszi a pálmát, elegáns és sportos autó. Opel se ronda, de a kinézetébe nincs semmi extra, elegánsnak meg végképp nem mondható szerintem. Nem írtad, hol használnátok. Ha autópályán csapatjátok sokat, akkor szintén a Mondeot ajánlom, mert az egy autópályákra tervezett autó. Városban mindkettő tökéletes. Ford belterében sokak szerint nincs semmi extra, de szerintem minden meg van benne ami kell. Nekem tetszik a belső is. Opel se marad le sokkal.

Összességében én a Mondeot venném, van egy ára, de kiváló útitárs, ismerőseim tapasztalata alapján :)

2022. febr. 28. 17:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Hasznos a véleményed, de még 1-2 ember álláspontját meghallgatnám :)
2022. febr. 28. 17:57
 3/4 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
90%
Én eleve közös autót nem vennék senkivel.
2022. febr. 28. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:
34%

Mondeo szebb valamivel.

Mondjuk a tdci borzalmas egy konstrukció.

2022. febr. 28. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!