Mit tehetek a hibás lengés csillapítóval ?
Sziasztok ! Cseréltünk az autóban két hátsó lengéscsillapítót és azóta kopogott beszereléstől a hátulja !
Most vettünk egy másikat beszereltünk és elmúlt a probléma a lengés csillapító volt hibás ! A bárditól vettük nem futott szinte semmit sem visszakell hogy vegyék ?
Nagy valószínűséggel csak akkor veszik vissza ha szerelő rakta be, és van erről számlátok. Ugyanez a szitu az autórádiókkal is, hogy csak akkor van gari ha megfelelő helyen építették be számlával.
Egyébként én is hasonlóan jártam, hogy kb fél év után elkezdett kopogni, mintha kevés lenne benne az olaj, és főleg városban hallom, hogy kopog, és egyre jobban, pedig semmi folyás nincs rajta. Ráadásul nem is a legolcsóbb volt, Bilstein
Ha nem veszik vissza, akkor esetleg el tudod küldeni felújítani, és akkor még valamit látsz a pénzedből.
Beszerelés után már nem veszik át. Nekünk autószerelőként még arra is figyelni kell, hogy a csomagolás megfelelő legyen, ellenkező esetben elkezdenek hisztizni és nem veszik vissza. Szóval mindennek patika állapotúnak kell lennie. Olajos lett a doboz, szét lett szaggatva a doboz, koszos lett az alkatrész, vagy a legrosszabb, már be lett szerelve az alkatrész... és máris nem veszik vissza.
Persze ezek többsége eltüntethető, például a koszt/olajat leviszi a féktisztító és mintha mi sem történt volna, vissza lehet adni. Ugyanakkor vannak buktatók: például ha adtak hozzá csavart, akkor arról nem nagyon lehet eltüntetni a beszerelés nyomait. Meg mint írtam, a csomagolás is fontos, szóval ha nincs meg a régi doboz jó állapotban, akkor nem fogják visszavenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!