Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha pótkulccsal nyitom ki az...

Ha pótkulccsal nyitom ki az autót, be fog riasztani?

Figyelt kérdés

Otthon bezártam az autót a saját kulcsával (gombbal), időközben viszont páromnak ki kellene nyitni az autót, viszont a pótkulcs nem központis, csak "bedugós". Ha azzal kinyitja, be fog riasztani?

Egy 2005-ös évjáratú Toyota Corolla E12-ről van szó.

2022. febr. 26. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Ki kell próbálni, biztosan nem tudom.

Más márkájú autóm van, két tökéletesen egyforma gyári kulccsal. Bármelyikkel ha mechanikusan nyitom az ajtót, tehát nem távirányítóval, azonnal visít a kocsi. Egészen addig csinálja, amíg a távirányítóra rá nem nyomok, vagy a gyújtást a kulccsal nem adom rá.

2022. febr. 26. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Igen, fog.
2022. febr. 26. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem fog riasztani.

Miért is tenné?

2022. febr. 26. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Pedig az enyémet meg kitudom simán nyitni és nem riaszt.

Gyökér, ezért is lepontozhatsz !!!

2022. febr. 26. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

Az enyém olyan, hogy mechanikus kulccsal kétszer kell nyitás irányába fordítani, hogy ne riasszon.

És kétszer a zárás irányba, hogy aktív legyen a riasztó.

2022. febr. 26. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Ki tudja vele nyitni.

Csak nem kezeli az immobilisert.

Ha ilyen, mint az enyém:

[link]

A rendes meg ilyen:

[link]

2022. febr. 26. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Riasztani fog, legalábbis nekem ugyanilyen kocsim volt, és ha távirányítóval zártam be, de bedugva nyitottam (ugyanazzal a kulccsal), akkor megszólalt a riasztó. Nagyon jó volt, amikor többször is lemerült az elem, és lehetett szórakozni az elhallgattatásával, főleg este:D Utána már inkább nem használtam a gombos zárást.
2022. febr. 26. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!