Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » G Astra vagy hasonló korú és...

G Astra vagy hasonló korú és értékű japán autók a megbízhatóbbak?

Figyelt kérdés
Nem túl nagy a keretem és nagyon megbízható autó kell nekem, mert 200+ kmre ingázok heti szinten, szerintetek melyik autó lenne megfelelőbb erre? Megbízhatóság nagyon fontos szempont.
2022. febr. 21. 23:33
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocs, az kimaradt, hogy benzinest szeretnék és 90 lóerő fölött.
2022. febr. 21. 23:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Astra z14xep motorral.
2022. febr. 22. 04:39
 3/12 anonim ***** válasza:

akkor japán, a bennük lévő motort úgy sem tudni ki gyártotta. A zömében suzuki motor van az autókban, ha jó olajat kap a motor, mindent kibír.

Nissan, Suzuki 1.5, az 102 LE.(meg még néhány)

2022. febr. 22. 06:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Astrából sem mindegy, hogy melyik...

Gastrából az 1.7 dit, az pl a világból kimegy... de az ecotec motorok meg zabálják az olajat, 20+évesen általaban már a víz is rejtélyes körülmények közt tűnik el az autóból...

Amúgy az isuzu motoros F astrák is nagyon jók, egy ismerősöm apukája 15eve ingázik vele németbe, jelenleg 1.100.000km van a motorban, igaz az autó már kb 2* ujrra lett epítve körülőtte apránként.

Japán autókhoz meg nem értek...

Tehat astraból 1.7 isuzu ez a legmegbízhatóbb motor (amúgy ez japán)

1.6 8V, ez meg a legmegbízhatóbb benzines, de semmi húzása nincs... olyan 30mp alatt van 100on ha egyedül ülök benne...

1.2 16V, ez meg láncos, ebben is csak olajnak meg víznek kell lennie és a világból kimegy, de elég gyenguszka...

1.8benzin, 2.0dízel, ezek felejtősek.

1.6 16V, ez teljesítményre eleg jó, de ahogy öregszik úgy zabálja azbolajat, haverom zafirájában már 300km 1liter olaj...

2022. febr. 22. 08:23
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Mindenfajta g astrát felejtsd el, rohad, a motorjai gyengén vannak összerakva, megbízhatatlanok, a beltere az autónak is borzalmas, kb minden letörik, a kezedben marad, gagyi...

Nekem volt 3 is, de német autót én még fotóról se akarok többet látni.

#4-nek, az f astra isuzu dízele még jó volt, de a g astráé....

2 motorvezérlő, amelyikből valamelyik mindig beszarik, felnyomja a vezetéken a gázolajat az egyikbe, porlasztó hővédő átlukad, összefolyik a víz az olajjal, ugyanígy az olajhűtőnél, kis vízhiány miatt egyből szorul a motor...

1000x inkább japán, de bármi más, az minden jobb lesz, én franciába ültem át.

2022. febr. 22. 12:02
 6/12 anonim ***** válasza:
58%

G astra gagyi ok, de friss műszakival utánad is dobják 300ért... sőt, ha mázlid van, akár 200ért is... és aki ilyen korú autonal azthiszi, hogy nem magát a műszaki vizsga érvényességet fizeted meg, az hülye... ilyennkorú autó legyen az akármil,en gyártmány, 1000sebből fog vérezni...

Vedd meg minél olcsóbban sok műszakival, hajtsd amíg bírja aztán told be egy bontóba... ha kibír egy 300ezres autó 2 évet, az olyan mintha havi 12500ért bérelted volna... én így fogom fel, és ezt az arkategóriát máshogx nem is érdemes... ha havi 20ezret felre tudsz rakni, 2 év múlva ha lejár a vizsga, egy kategoriával feljebb is léphesz...

Amúgy meg német autókat ne a kvára nem németbopel alapján íteld meg... opelnek nem sok köze van a németekhez... csak névlegesen.

2022. febr. 22. 12:11
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 Az oké, de az a lényeg, hogy ne hagyjon ott pl. félúton mert nagyon drága lenne a hazaszállítás. Ha olyan gondok nem szoktak lenni, hogy otthagy valahol, akkor akár jó lehet. Hibátlanra meg lehet javíttatni annyiból, amennyiért egy japánt csak megveszek… 1.6 16V motorra gondoltam, azok milyenek?
2022. febr. 22. 12:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Maga a motor jó, kis pörgős..

Ha szerencséd van, akkor csak kicsit zabálja az olajat, ha pechesebben fogod ki, akkor egy olajtemető

Én mikor valtottam 1.6 16V zafirámat astra 1.7re, amit egy szerelő haverral bizniszeltem, megkapta a zafirát donornak, így 100bol elhozhattam az astrát, akkor szamolgattam, csak a benzinár és az olajfogyasztás különbsége 20.000km alatt behozta az autó árát...

4eve nyúzom ezt az asztrát, mivel 20eves autó a hibalehetőség benne van, eddig 4 ev alatt generátort kellett cserelnem, illetve eg, alkalommal a fekmunkahenger szallt el, és nem engedtek ki a fékek egy jelzőlámpánal állva, míg ki nem hűlt az autó... az elég ciki volt... utána meg egyenesen szerelőhöz mentem, de jo 20percre lebénítottam székesfehérvárt :D

Az autót egyre jobban szeretem, de közben gyűjtögetek, a következő mk2 octavia lesz, de az is lehet, hogy valami terepjáró.

Es igen az is igaz, hogy az opelek rohadnak... de ha hozzájutsz gombokért friss vizsgával, akkor mint említettem, nem autot vettél, hanem egy friss vizsgát amivel 2 évet járhatsz... ha mellé sokat zabál, akkor drágán, ha keveset, akkor olcsó... minkét esetben valószínűleg kényelmettlenül.

2022. febr. 22. 13:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Mit jelent az olajtemető? Mennyit tud enni?
2022. febr. 22. 18:31
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

Az én zafirám 500km/litert evett, haveromé ugyanezt 300kmen..

Az enyémből a víz is eltünt mindig és 3 szerelő se tudta megmondani, hogy hová...

2022. febr. 22. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!