Suzuki Swift közel 20 literes fogyasztás?
Észrevettem, hogy kiszámolva majdnem 20 litert fogyaszt most az 1997-es 1.3-as (8 szelep) GLX (egy hét alatt 120 km lett vele menve, ezalatt fogyott el a kb 20 liter). Arra gyanakodtam, hogy elfolyik valahol, de tócsa nem volt soha alatta, aknában alá néztünk, semmilyen folyást vagy hibát nem fedeztünk fel. Felmerül a kérdés, hogy valóban megehette az egészet, vagy valami nem annyira látható helyen szivárog?
Ha szivárog, hol kellene a hibát keresni? Ha megeszi, akkor hogyan?
Teletankolással mérted?
Mutatja valami jelét pl. a kipufogófüstön?
Nem lehet, hogy leszívták?
benned van a hiba, a mutatót ne nézd az cska tájékoztató jellegű, pl lejtőn kevesebbet mutat, emelkedőn többet, csak színtisztán így mérd:
csurig tankolod kattanásig majd mész 99 km-et 100 km-re visszaérsz a kúthoz majd ismét csurig tankolod kattanásig, ott irja a benzinadagoló hány liter ment bele, értelem szerűen ha 20 litert tettél bele akkor 20 ürült ki 100 km-en....de ennyit nem tud még egy rossz bosch injektoros sem, nekem 8 liter de én városozok sajnos azért enniy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!