Mi a leghatékonyabb módja a motoröblítésnek(olajjáratok)megbontás nélkül? Melyik a legjobb ilyen adalék?
Valami konkrét szervi baja van annak a motornak, hogy öblögetni akarod, vagy csak úgy gondolod, hogy a gondosság megkívánja?
Mert ha az utóbbi akkor felejtsd el a dolgot. A rendszeres olaj és olajszűrő csere pont elég ahhoz, hogy kenési szempontból világvége+1 nap ideig működjön.
Megbontás nélkül a XADO vagy Liqui Moly motoröblítő adalék...
Én XADO-t vettem most mert elég érdekes dolgokat produkál mostanában az autó.
Emelkedőn felfele haladva ki szokott gyulladni az alacsony olajszint jelző.
Mintha nem tudna visszafolyni az olaj a karterba rendesen...
#3 Emelkedőn a karterban az olaj a vízsszinteshez képest dőlve áll, és előfordulhat hogy nem tud ilyenkor levegős olajat tud csak szívni és az olajnyomásmérőhöz is csak ez a levegős habos olaj kerül.
Tartós hegymenetre jobban alkalmas az ún. szárazkarteres megoldás, ahol a karter csak olajgyűjtő funkcióként van használva innen egy pumpa egy külön tartályba nyomja az olajat, ahonnan meg eljuttatják a kenési pontokra.
Az olajnyomással nincs gond.
Én értem amit írsz de akkor 10 évig miért nem csinálta ezt emelkedőnél? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!