Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault cilo 2000 évj. 1.9dti...

Renault cilo 2000 évj. 1.9dti vélemények?

Figyelt kérdés
Érdemes meg venni?

2022. febr. 18. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Szeret hengerfejes lenni az a motor, illetve ha a gyári adagolója van rajta, az egy fos.

Illetve elég sok km van ezekben, nem annyira rohadós a clio, de a sok km kikezdi azokat is.

Inkább egy 1.2-es benzinest.

2022. febr. 18. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Az összes Renault-t érdemes kerülni. A belső műanyag felületek gumihatású anyaggal vannak bevonva, ami a legnagyobb törődés mellett is kopni kezd az évek múltával.
2022. febr. 18. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:

#2 Én nem tudom miről beszélsz,nekem 1 évvel későbbi Thaliám van ami kb ugyanaz az autó de semmi ilyen jellegű kopás nincs meg gumis bevonat se,sima legolcsóbb műanyag van benne.

Golf 4-nél láttam ilyen hatású műanyagot ami undorító módon elkezd lemállni.És akkor is mi van,20 éves párszázezres autónál kit érdekel?Ilyennél csak az számít hogy ne lyukadjon ki alattad és ne kelljen sokat költeni rá,senkit nem érdekel milyen a műanyag benne mert az összes olcsó sz*r anyagból van

2022. febr. 19. 09:26
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
A Clionak és a Thaliának kifejezetten tartós a beltere, és a karosszériája is.
2022. febr. 19. 09:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Erről beszélek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Mindegyik Renault így jár előbb-utóbb az évek múltával, mert az összesnél ezzel a gumiszerű anyaggal van bevonva a műanyag. Aki nem 3-5 évre tervez autót vásárolni, annak számolnia kell ezzel.

Oké, hogy a képeken nagyon durva a kopás, nem ennyire erős szokott lenni, de pátyolgatás mellett is előbb-utóbb elkezd kopni foltokban és onnantól kezdve már nem szép. Rokonom járt úgy, hogy a szellőzőrácsba vegyszeres illatosítót nyomott és mögötte fél év elteltével felráncosodott a gumibevonat. Ha legalább javítható lenne, de nem...

2022. febr. 19. 19:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez király de az megvan hogy ez egy Laguna ami egy-két kategóriával feljebb van egy Clio-tól?Ott olyan anyagot használnak egy Clio-nál olcsóbbat,nem akarnak prémium hatást kelteni egy ilyen autónál.

Arról biztosíthatlak hogy 2001-es Thaliában biztos hogy nem ilyen anyag van és mivel az egy puttonyos Clio abban sincs.

Rettentő mély tudásra vall egy modell alapján egy egész márkára általánosítani.Meg amúgy is ki a halált érdekli egy 20 éves pár százezres autónál hogy mennyire kopik a műanyag?

2022. febr. 19. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem például érdekel hogyan néz ki az autó... Ha egyszer lehet válogatni, akkor miért ne?
2022. febr. 20. 00:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen már a CLIO is tud azért rohadni.
2022. febr. 25. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:

8as

Ha törve volt, vagy körbe volt már fújva sérülések miatt, és nem olyan már az alapozása, mint a gyári. Amúgy az én Thaliámon is a kipufogó, futóműalkatrészek, motor és hasonló alkatrészek tudnak azért rügyezni. A karosszérián még csak felületi rozsda sincs.

2022. febr. 25. 21:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Az enyém nem volt törve, eltekintve egy-egy ajtórányitástól a parkolóban. Tény, nem komoly, a küszöb végeken látni kisebb rozsdát. Tény az is, hogy sose látott garázst. Viszont alul is látni a hossztartókon rozsdát.
2022. febr. 25. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!